Haberler

Tarkan'dan Duygulandıran Ayşen Gruda Paylaşımı: Bir Yıldız Daha Kaydı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Tarkan, 74 yaşında hayatını kaybeden usta oyunu Ayşen Gruda hakkında yaptığı "Bir yıldız daha kaydı" paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, dün bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü ünlü isimleri yasa boğdu. Megastar Tarkan'ın Ayşen Gruda hakkında yaptığı paylaşım ise herkesi duygulandırdı.

"BİR YILDIZ DAHA KAYDI"

Megastar, instagram hesabından Ayşen Gruda'nın fotoğrafını paylaşıp, "Bir yıldız daha kaydı. Başımız sağ olsun. Her zaman sevgiyle anacağımız ve hiç unutmayacağımız Ayşen Gruda nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Tarkan'dan Duygulandıran Ayşen Gruda Paylaşımı: Bir Yıldız Daha Kaydı

"13.45'TE HAYATINI KAYBETTİ"

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, dün 13.45'te hayatını kaybetti. Usta sanatçının ölümü üzerine açıklama yapan doktoru, "Kendisini 1 aydır yoğun bakımda takip ettik. 2 gündür tansiyonu çok düşük seyretti. Kendisi 13.45'te kaybetti. Pankreas Kanseri ve kanamadan dolayı kendisini kaybettik. En ileri derecede tedavi etmeye çalıştık, vicdanımız rahat" ifadesini kullandı.

Tarkan'dan Duygulandıran Ayşen Gruda Paylaşımı: Bir Yıldız Daha Kaydı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

PAŞA KÖYLÜ:

Tarkan''a 3 dakika erkek ol desem 3 dakika dolması için zaman tutar çakma erkek. .

9
35
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

CEBRAİL Tarkan cinsindensin o nedenle erkek ağzıyla yorum yapma biz senin gibi çakma klavye delikanlısı çok gördük görünce güldük yaprağımın kurma kolu

yanıt3
yanıt7
PAŞA KÖYLÜ:

CEBRAİL Sen göstersen ancak güneş görmemiş arka tarafında ki bem beyaz ikizleri gösterirsin. Hem o yaprağı çok ağzına alıyorsun hayırdır. .

yanıt1
yanıt3
PAŞA KÖYLÜ:

Cebrail çok delikanlıysan bana facebook adresini yaz yeter. ben sana ulaşırım hadi göreyim seni harbi misin yoksa boş teneke misin. Ben Gaziosmanpaşa Sarıgöl mahallesinden paşalıyım.

yanıt1
yanıt2
PAŞA KÖYLÜ:

Cebrail dallaması kuru sıkı yapma. Gaziosmanpaşa Sarıgöldeyim Paşalı ulaşırsın. Sen facebook adresini ver göreyim seni delikanlı mısın yoksa burada tribünlere oynayan çakma mısın. .

yanıt2
yanıt1
PAŞA KÖYLÜ:

Ne oldu sen gelecektin adres ver dedin verdim şimdi agop mogap ayağı yapma baktın adres sarıgol R yapıyorsun boş oğlan sarıgole gelsen etek giyeceğini biliyorsun yazsana Facebook adresini delikanlisin ya çakma boş teneke sen bizi görsen deliye dönersin

yanıt0
yanıt0
PAŞA KÖYLÜ:

Cebrail ne oldu aşağıda kendin yazdın yerini bildir diye bildirdim şimdi Esenyurt agop abov yeni mahalle yazıyorsun ne oldu hayatta ne olursa olsun kendin ol korkarta olsan şerefli ol gelmeye yemedi yaz daha delikanlı olursun Esenyurt ta çok sevdiğimiz dostlarımız var merak etme yaşın basın kaç senin çocuk git işine parkta oyna

yanıt2
yanıt0
Müftü Dede:

gavur gibi yaşayanlara aslaa dua edilmez.

4
24
yanıtYanıtla
Cevap:

Senin gibi yobaz, örümcek beyinlilere de dua edilmez tükürülür.

yanıt6
yanıt2
Hayvanyus:

Uln çakal sen karar mercisimisin? Senin suratına da ancak tükürülür...

yanıt6
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title