Haberler

Survivor Duygu: Konuşursam İnsan İçine Çıkamaz!

Güncelleme:

'Survivor All Star'dan elenen Duygu Çetinkaya, katıldığı magazin programında sorulan, 'Duygu Bal hakkında neden ağır ithamda bulundunuz?" sorusuna sert cevaplar verdi.

Survivor All Star'dan 11 günde elenen Duygu Çetinkaya, katıldığı magazin programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Duygu Çetinkaya "Eski takım arkadaşınız Duygu Bal hakkında ağır ithamda bulundunuz, neden?" sorusu karşısında içini döktü.

"YÜZÜNE BİLE TÜKÜRMEZLER"

"Ben adada yarışırken Duygu Bal arkamdan 'O adada erkekleri çıldırtmaya gitti' demiş. Ben de dönünce Twitter'den şöyle cevap verdim: 'Seninle ilgili gerçekleri bilseler yüzüne bile tükürmezler.' Hala bu sözlerimin arkasındayım. Duygu da adadayken başta Ahmet Dursun olmak üzere erkekleri çıldırttı. Telefonla arayıp 'Ne yapıyorsun?' demek istedim. Cebi değişmiş. İnsanın bir arkadaşını arkadan aşağılaması, gömmesi nasıl bir insanlıktır!"

"ÇAMUR ATIYORLAR"

"Evet, konuşursam insan içine çıkamaz. Sosyal hayatta neler yaptığı konusunda çok şey biliyorum. Bildiklerim şimdilik bana kalsın. Öğrenmek istiyorsa beni cepten arasın. Suratına söylerim. Yalandan gülüp 'Hahaha haha hiçbir şeyden haberim yok' diyor. İşte böyle insanları sevmiyorum. Çamur atıyorlar. Mağduru oynuyorlar. Sonra da beni çirkef ilan ediyorlar. Ama bana küfür, hakaret eden arkamdan dedikodu yapan herkese söyleyecek sözüm var."

"MERAK EDİYORSA CEPTEN ARASIN"

"Bana 'Duygu hakkında ne biliyorsun ki' diyebilirsiniz. Ben de magazin yaptım, yıllardır bu piyasanın içindeyim. Kulağım deliktir. Bir şeyler öğrendim. Biliyorum ki konuşuyorum. Gözümle görmedim. Olayları bilen, sözüne-bilgisine güvendiğim kişiler var."

"İnsanları tehdit etmeyi, tehditkar sözler savurmayı sevmem. Ama karşımdaki de arkamdan atıp tutmayacak. Teklifim açık; merak ediyorsa beni cepten arasın. Anlatırım her şeyi."

"YAPTIĞI HAİNLİĞİ UNUTMAM"

"Adaya gitmeden bir süre önce sırtımda ve göğsümde ağrılar vardı. Doktora gittim, testlerden geçtim. Bana 'Üzgünüz, akciğer kanserisin' dediler. O an hayatım ters döndü. Dünya başıma yıkıldı. Sonra akciğerimdeki 7.6'lık kistin kanser olmadığını açıkladılar. Ama ömrümden ömür gitti."

"Hastalığıma rağmen kötü alışkanlığım sigaradan kurtulamıyorum. İçemediğim için de adada strese girdim, sinirlendim. Gerginliklerim, kavgalarım sigara içemediğim içindi. Ama Hilmicem İntepe'nin yaptığı hainliği de hiç unutmayacağım."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Duygu Çetinkaya Duygu Bal Twitter Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (27)

elifmobilWeb@haberler.com:

Duygu seni hic sevmiyorum hemde hiç hilmiceme ne kadar teşekkür etsek az seni izlemekten kurtardı bizleri

22
4
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Bu kız rahatsız tedaviye ihtiyacı var.

20
1
yanıtYanıtla
Dikkat-dikkat:

Bu bayanlardan aile olmazzz, , bunlarin ihtiyar hallerini bir gözünüzün önüne getirmeye calisin, , nasil bir tip, e benziyecekler, , , ?

17
0
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Rezalet program seviyesiz ve kalitesiz

13
1
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Acun un eserleri iste size cocuklariniza bunlari izletip ruhunuzu beyninizi kirletiyor!

10
3
yanıtYanıtla
semih:

şu kızı hala konuşturuyonuz ya sinir bozucu yaratık

9
4
yanıtYanıtla
aslımobilWeb@haberler.com:

Geçen sene akını insanlara kötü tanitan duygu balın kendi sinsilikleri ortaya tek tek dökülecek etme bulma dünyası bu adada tek sinsi görüyorum turabi ve ona yavşayan hilmi öküzü...

11
2
yanıtYanıtla
5 para etmez bunlarmobilWeb@haberler.com:

Duygu cetinkaya seni alstardan yolladilar ya ohhh ne güzel oldu sana seni piskopatlini seyretmekden bikmistik sana iyi oldu saygisiz seviyesiz kavgadan baska birsey bildigin yok ve insanlarin gecmisinde yapti hatalarini yüzüne vurmaya hakkin yok iste sen bu kadar zavalisin medyada ön planda kalmak icin gecmisdeki sayfalari aciyorsun yazik aciyorum sana zavalisin biraz insan olun artik allahdan korkunuz olsun bu dünyada kalici degilsiniz

10
1
yanıtYanıtla
cimbomlu kizmobilWeb@haberler.com:

Bu kizdan nefret ediyorm bence gundeme gelmek icin rol yapiyor ya yarismada aradigini bulamaynca simdi millete iftira atiyor ya bos insan iste

8
3
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

İste bu Yüzden bu alçakları seyretmeyin diyorlar insanları birbirine kirdiriyorlar Yarışmanın formatı amacı bu zaten

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title