Haberler

    Sinan Akçıl Meslektaşlarına Meydan Okudu

    Güncelleme:

    Sinan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'GSB Hep Yanında' projesi kapsamında dördüncü konserini Hacettepe Üniversitesi öğrencilerine verdi.

    Beytepe kampüs'ünde yapılan konserde binlerce öğrenci Sinan Akçıl ile hem eğlenip hem de vizelerin bitişini kutladı. Saat 15: 00 da başlayan konserde Akçıl soğuk havaya rağmen iki saate yakın sahnede kaldı.

    KENDİSİNE GÜVENEN VARSA GÜNDÜZ KONSERİNE BEKLERİZ

    Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl "Hayatımda ilk defa saat üç de konser verdim gündüz konseri buna rağmen binlerce öğrenci kardeşim alanda toplanmıştı ve sahnede onlarla birlikte olduk buradan diğer sanatçı arkadaşlarıma seslenmek istiyorum karanlıkta konser verip 50 bin 100 bin kişi demesini biliyorsunuz hodri meydan buyurun gündüz konseri yapalım herkes görsün" diyerek herkese meydan okudu.

    FAKE DİNLENME VE İZLENME OLDUĞUNA İNANMIYORUM

    Dijital müzik platformu spotify'ın 2022 yılı raporunu açıklaması üzerine de konuşan Akçıl ' çok mutlu oldum dinlenme sayılarını görünce bunun açıklanması çok güzel herkes neyin ne olduğunu görmüş oluyor aynı açıklamayı YouTube'dan da bekliyorum asıl orada her şey ortaya çıkacak burada rapçiler önde olabilir ama YouTube'da o işler değişir. İzlenme ve dinlenme satınalma olaylarına da inanmıyorum bence eskiden yapılıyormuş ama artık o işler imkansız mesela benim şimdiye kadarki izlenmemi satın almak için 10 yılda en az 3 milyon dolar harcamam lazım bu da bana saçma geliyor.
    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Sinan Akçıl Sadece Sondakika Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title