Haberler

Sıla'yı Daha Önce de Döven Ahmet Kural, Sırtında Vazo Kırıp Omzunu Isırmış

Güncelleme:

Sıla'nın şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduktan sonra uzaklaştırma kararı aldırdığı Ahmet Kural'ın, 24 Ekim'de şarkıcının sırtında vazo kırarak omzunu ısırdığı ortaya çıktı.

Gündeme bomba gibi düşen Sıla- Ahmet Kural olayına ilişkin çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Posta Gazetesi'nden Mehmet Coşkundeniz, 24 Ekim'de Sıla'nın evine gelen ve alkollü olan Ahmet Kural'ın, ünlü şarkıcının sırtında porselen vazo kırdığı, omuzunu ısırdığı ve saçını eline dolayıp sürüklediğini öne sürdü.

"BU KADINLA GÖRÜŞMENİ İSTEMİYORUM"

Ahmet Kural'ın Sıla'nın sırtında porselen vazo kırdığını söyleyen Mehmet Coşkundeniz'in yazısı şöyle: "Sıla'nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim'deki olay Ahmet Kural'ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla'ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla'nın evi. Ahmet Kural, Sıla'nın evine geliyor. Evde, Sıla'nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, 'Bu kadınla görüşmeni istemiyorum' demiş.

Sıla ve Ahmet Kural'ın Kavgasında Şaşırtan Detaylar: Sırtında Vazo Kırıp Omzunu Isırdı

"SIRTINDA VAZO KIRIYOR, OMZUNU ISIRIYOR, SAÇINI ELİNE DOLAYIP SÜRÜKLÜYOR"

Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural kadını evde görünce Sıla'yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor. Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla'nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla...

"SILA'NIN YAŞADIĞI KADINLARA DERS OLMALI"

Sıla'nın yaşadığı olay, küçük de olsa şiddete maruz kalan kadınlara, "Belki düzelir" diye sabreden kadınlara ders olmalı. Şiddeti bir kez affederseniz, bunu uygulayan kişiye daha ağır şiddet izni vermiş olursunuz. Yani biri size el kaldırdı ama vurmadı. Affederseniz bir sonrakinde vuracağını garanti etmiş olursunuz. Onu da affederseniz vurmakla kalmayıp hastanelik edene kadar darp etmesini kabullenmiş olursunuz. Affetmeyin."

İlgili Haberler
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (47)

isim:

ahmet bunları yaparken sıla ne yapıyor adamda bir tırnak izi yok kadında minyon bişey değil sonuçta. vazo ve kültablasında parmak izi arasınlar bence sıladan herşey beklenir kadın sonuçta

1
5
yanıtYanıtla
Bilge:

İnanmak istemiyorum. Sıla öyle bir dayak üzerine yine görüştüyse Sıla''nın da psikolojisi pek yerinde değil demektir. Mazoşist değildir ama aklı başındaki hiç bir kadın bu kadar taviz vermez bir adama.

4
0
yanıtYanıtla
Angara Bebesi:

Yüz verirsen alı ya gelir sıçar halıya demiş atalarımız, Ahmet kural kimdir 2-3 filimde basit komiklikler yaptı diye göğe çıkardığınız bir tip. Kalite ve karakter bulundurmayan bir bünye. Bunlar gibi yüzlercesi var.

3
0
yanıtYanıtla
Ozzy:

Gebertse umrumuzda değil. cokta önemli biri değil sıla. anladık darb etti iki haberden biri sıla. zaten mide bulandıran tipi ikide bir önümüze koymayın. gebersin umrumuzda değil. .

1
2
yanıtYanıtla
YÜRÜ KOÇUM:

murat cemcir de mercanı darp etti. demekki bunların ikisi hasta. piyasadan silinmeniz dileği ile.

3
0
yanıtYanıtla
cd.:

Adı seviyeli birliktelik olarak değiştirilen zinanın sonucunda ne olacağını bekliyorsunuz.

2
1
yanıtYanıtla
Rok:

hee bizde yedik

1
2
yanıtYanıtla
ADIM:

Sırtında vazo kırmış ısırmış kül tablası ile vurmuş morartmış her bişeyi ettmiş ve bu kadın yarısı gün cildinde 1 tane iz olmadan savcılıkta görüntüleniyor ve biz bunu yedik.

3
0
yanıtYanıtla
Nane:

Eline saçlarını nasıl dolaşmış Sıla, nın saçları uzunmuymuş hadi ordan

2
1
yanıtYanıtla
erKEK:

bU AVRAT İŞ YAPMAZ SEN BUNU TERKET aHMET. BAŞKA GARI BAK KENDİNE GARDAŞLIK.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title