Haberler

Serdar Ortaç, Eşinin Kaza Geçirdiği Haberini Canlı Yayında Aldı

Güncelleme:

Uçankuş TV'de kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Serdar Ortaç, Miami'de bulunan eşi Chloe'nin düştüğü haberini canlı yayında aldı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Uçankuş TV'de Can Tanrıyar'ın sunduğu 'Ünlüler Bulvarı' programının bu haftaki konuğu oldu. Canlı yayında iş için Miami'de bulunan eşi Chloe'nin düştüğü haberini alan Ortaç, "Topuğu kırılmış, kaldırımdan düşmüş. Burnunda çizik var." dedi.

"BU SEFER GÖBEKTEN SUŞİ YERİM"

"Karabiberim'e yine aynı klibi çeker misiniz?" sorusuna şarkıcı, "Göbekten zeytin yemem bu sefer suşi yerim." cevabını verdi.

"BENİM İLACIM KARIM"

"Eşimi aldatmam. Benim ilacım karım." diyen Ortaç, ayrılık iddialarına da noktayı koydu: "İki gün sonra Chloe yanımda. Niye bırakıp Miami'ye gitti diye sorgulanıyor. Almanya'ya konsere gittiğimde onu bırakmıyor muyum?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Can Tanrıyar Miami Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Erdem:

Kocası hastayken onu bırakıp ABD''ye giderse Allah böyle ayağına dolar işte. Chole, Serdar Ortaç''ın parasını yiyor, sürekli seyahatte üstelik Kocası hastayken. Kocasını düşünse yanında olur ona destek olur. Amerika''da Chole sıradan bir tip onun gibi binlercesi var manken olarak ne yapsınlar yani iş miş bahane, Serdar Ortaç''ı bankamatik gibi kullanıyor ona aşık olan Serdar Ortaç bir de sürekli Karısının ailesini ağırlıyor. Türk kızlarını beğenmeyip gavur kız alırsanız böyle olur işte

22
2
yanıtYanıtla
cok yazik olmusmu:

Cok onemli bir kaza tuh tuh

17
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Yabancı dahamı farklı la dangalak burda kazanım yabancıya yediriyo otsun ot ölsen herşeyini oraya taşır.

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

LAN KISKANMAYIN SİZENE SERDARDAN ADAM SESİYLE KAZANIYOR KARISI TABIKIDE YİYECEK SİZENE OKUMAYIN OZAMAN HABERINI NIYE MERAK EDIYOSUNUZ ÇÜNKÜ KISKANIYOSUNUZ BENCE KEDİ UZANAMADIĞI ÇİĞERE MUNDAR DER SERDAR ORTAÇ ADAM GİBİ ADAM EN ÇOK O YARDIM EDİYOR MEHMETÇİĞE POLİSLERE Bİ ARAŞTIRIN AZCIK BÖLE LAF ATMAYIN BOŞUNA SİZENE SİZENE KISKANMAYIN

5
1
yanıtYanıtla
Melek:

Hahahahahahahahahaha bu nasil Bir cift Anlamadim. gerci türkiyede ünlülerin kim ne oldu beli degil . böyle bir hayata yasamak istemem.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title