Haberler

Seda Akgül, Canlı Yayında Demet Şener'e Demediğini Bırakmadı

Güncelleme:

Seda Akgül, katıldığı canlı yayında eski eşi İbrahim Kutluay ile nafaka sorunu yaşayan Demet Şener'i sözleriyle topa tuttu.

Seda Akgül, Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. sayfa programına konuk oldu. Akgül, boşanma ve nafaka haberleriyle gündemde olan Demet Şener'e yüklendi.

"9 ÇOCUKLA MAĞARADA KALMADIN"

Akgül, boşandığı eşini nafakayı birkaç gün geç yatırdığı gerekçesiyle icra takibi başlatan Demet Şener'e şu sözlerle yüklendi: "5 milyon TL ile 4 katlı havuzlu villada yaşıyorsun. 9 çocukla mağarada kalmadın. Adam 2-3 gün geciktirmiş. Ödemesi gelmez, gecikir. Demet'in bu yaptığı adamdan hınç almak, göbek bağını koparmamak, etini kıvırmaktır.

"DEMET'İ KAÇ İŞİYLE ANDIK"

Demet'in sevgilisinin yerinde olsam 1000 kere terk etmiştim onu. Demet Şener'i kaç kere işiyle andık. 2,5 senedir yok aldatılması yok boşanması. Güzel de yaşlanmadı. Çok kötü yaşlandı. Bir estetik, bir zayıflık.

Seda Akgül, Canlı Yayında Demet Şener'e Demediğini Bırakmadı

"DEMET, MICHAEL JACKSON'A BENZİYOR"

Çağla Şıkel gibi değil. Demet Şener Michael Jackson'a benziyor. Estetik yaptırmadıysa, akrabalar herhalde. 40 yaşına kötü girdi Demet. Mutlu etmiyorsan, meşgul etmeyeceksin. Bırak gitsin. Böyle kadınları göstererek evliliği bir kazanç kapısı gibi gösteriyoruz. Benim için kadın Özlem Yıldız'dır. Kadınların kafasında 'zengin bir koca bulayım' algısı var. Sevdiğin adamın parası vardır ne ala... Parası için adam sevilmez. Demet idare edebileceği bir erkek bulmuş. Anladığım kadarıyla Cenk Bey'in Demet'e zaafı var. Ben olsam tahammül etmem. Çünkü bir erkek olarak hafifliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Şener Seda Akgül Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak?
500

Yorumlar (27)

Frankfurt:

bu gün çok saygı duyduğum sayın cübbeli ahmet hocamla iftarı beraber açacğiz ahmet hocam için özel hazırlanmış yemeyimizi var 6 aylık domuz pirzula yanındada kımızı şarap afiyet olsun hocam soraya şeref verdiniz hocam saygılarımla

9
24
yanıtYanıtla
YÜCEL:

güzel konuşmuş valla seda hanım haklıdır

22
2
yanıtYanıtla
Dadaş:

Çok güzel söylemiş tebrik ederim.??????

20
3
yanıtYanıtla
Neriman:

Ben hiç erkek parası yemedim de kıymeti mi bilindi? Hayır. Yiyeni tebrik ediyorum.

17
4
yanıtYanıtla
Cemile:

Sen kendine bak Seda hanım , en azından senin gibi orasını burasını açmadan namusuyla tanınıyor. İbrahim Kutluay seni kaça tuttu veya Demet Akalın mı seni öğütledidemi?yolladı o proğrama nedir bu Demet Şener düşmanlığı sen hiç aldatıcı mı o acıyı iki çocuğumla tattınmı geçeceksin bunları senide biliyoruz başkasının ağzıyla konuşma yüreğinin sesiyle konuş iki yüzlülük yapma bu ülkede neden kadın kadının düşmanı İbrahim''in yaptıklarını unutmuş gibi davranan(eve gelen don sütyen v. b. gibi)

6
10
yanıtYanıtla
Otorite:

Namuslu mu demet mi namuslu..lan birlikte olmadigi adam kalmadi piyasada cem yilmaz dan tut beyazit a okan bayulgen den daha nicelerine gencliginde her halti yapti. Yani anlican orta mali. Sonra kutluay aldi bunu ev kadini yapti simdi hanimefendi ayaklarinda paragöz. Seda hanim cok dogru konusmus.

yanıt4
yanıt0
Hakan:

Hakikaten çok çirkin oldu yaa

9
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Vallhi Doğru !!!!! Görünen Köye...?!!!!!

9
0
yanıtYanıtla
Emre:

Sen kendine bak seni biliriz biz

8
1
yanıtYanıtla
Lila:

Hayatımda böyle kıskançlık görmedim evet demet fazla zayıf ama güzel hanım bir bayan.. seda kendi çirkinligine baksın ayrıca kendisi ne iş yapiyorda demete laf söylüyor anlamadım

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title