Haberler

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken seçim yorumu: AK Parti, MHP ve İYİ Parti birleşir

Güncelleme:

Şarkılarıyla adından söz ettiren Doğuş, sosyal medya hesabından seçimle ilgili bir paylaşım yaparak "AK Parti, MHP, İYİ Parti birleşir mi? Bence evet. Şuraya tarihi bir not düşelim" yorumunda bulundu.

Yıllar önce çıkardığı Gamsız ve Ben Sensiz Ne Yaparım gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile basından uzak sessiz bir hayat yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bir gencin iddiasıyla babalık testi yaptırarak gündeme gelen Doğuş, bu sefer de seçim yorumuyla dikkat çekti.

"AK PARTİ, MHP VE İYİ PARTİ BİRLEŞİR"

Saç ektiren ve yüzüne yaptırdığı estetik dokunuşlarla adından söz ettiren Doğuş, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından bir paylaşım yaparak " Ak Parti, MHP, İYİ Parti birleşir mi? Bence evet. Şuraya tarihi bir not düşelim" yorumunu yaptı. Doğuş'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken seçim yorumu: AK Parti, MHP ve İYİ Parti birleşir

BABALIK TESTİ YAPTIRDI

Seyid isimli bir kişi, Doğuş'u gerçek babası olduğu iddiasıyla mahkemeye vermişti. 48 yaşındaki şarkıcı, bu durum karşısında büyük bir şok yaşarken, dava haberi sonrası eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile sekiz yıllık evliliğinde kriz çıkardığı iddia edilmişti. Doğuş ve Seyid isimli genç, sürecin hızlı ilerlemesi için geçtiğimiz günlerde DNA testi yaptırdı.

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken seçim yorumu: AK Parti, MHP ve İYİ Parti birleşir

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya İYİ Parti AK Parti Doğuş MHP Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

YİĞİT TÜRKALP:

bi sen eksiktin zaten

120
43
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Buna mı kaldı siyaset yorumu...Bide Azerbaycan da yaşıyor.

85
33
yanıtYanıtla
Erol Birol :

YALAKA

yanıt20
yanıt12
Hamit Gündoğdu:

Doğuş yine almışsın pudra şekerini ucustasin.. İYi parti milyon kere AKP ile birleşmenin mümkün olamayacağını ifade etti. Onu geç... Ama MHP AKP'den kopması daha gerçekçi senaryo olabilir.

50
61
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Ben kemale oy vermem çünki ne Karabagda yanımızda oldu ne libyada ,ne suriyede Hatta ypg terör örgütü degil dedi adamlar bir numaralı apocu nasıl onlara terör degil dedi şaşıyorum

41
44
yanıtYanıtla
bekir yüksek:

Helal olsun doğuşa doğruları savunmuş

24
44
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

ne içtin sen?? Bu ülkenin sıkıntısı bu işte, herkes her işten anlıyor ve herkes siyaseti biliyor ve konuşuyor ama icraat yok

34
31
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

SEVDA YUKLU TRENLER ARTIK PARA YUKLU....YALAKA DOGUSSSSS

41
17
yanıtYanıtla
Hayri :

ali okulu mezunu kucuk emrahın başka versiyonu filozof hiç böyle işlere girmezdi nooldu azerbaycanda işler terso mu gidiyi doğuş kardaş

16
3
yanıtYanıtla
taner ipek:

İyi tavrını net koyuyor da Mhp ile AKP kualisyonu bozulursa MHP ye kim sahip çıkacak

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title