Haberler

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Güncelleme:

Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı için "Pireye kızıp yorgan yakmayalım" diyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a "Madem yorgan pireli; yorganı pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli?" sözleriyle seslendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 4. gününde Ahbap derneğine çadır sattığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık ile komedyen Şahan Gökbakar arasındaki tartışma yeniden alevlendi.

"PİRE İÇİN YORGAN YAKMAYALIM"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı bir programda, "Kızılay Başkanı'nın o koltukta oturuyor olması sizin içinize siniyor mu?" sorusuna, "Böyle bir dönemde çadır satılmaz. Bu bir hataydı. Kızılay hepimizin kurumu, bizden önce de vardı, bizden sonra da devam edecek. Buna böyle bakmalıyız. Pireye kızıp yorgan yakmayalım" cevabını verdi.

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

"YORGANI NEDEN PİREDEN ARINDIRMIYORSUNUZ?"

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın istifa etmesini defalarca dile getiren oyuncu Şahan Gökbakar, Kalın'ın yorumunu görünce dayanamadı. Sosyal medyada paylaşılan sözlerin altına ünlü oyuncu "Bu çadır satan Kızılay Başkanı Kerem'den herkes rahatsız. Ak Partili yöneticiler açık açık söylüyor. Hep aynı cümle, 'Pire için yorgan yakmayalım'. Burada soru şu; Madem yorgan pireli; yorganı neden pireden neden arındırmıyorsunuz? Neden yorgan hala pireli? Yarışmayan pire yenilemez mi?" yorumunu yaptı.

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Şahan Gökbakar'dan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Kızılay yorumuna dikkat çeken paylaşım: Neden yorgan hala pireli?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar İbrahim Kalın Kızılay Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (6)

Murat Kılıç:

Devletin içeride dışarıda bir sürü derdi var. Sen bitle pireyle uğraşın diyorsun. Karşında ki bir bakan haddini bil. Soytarısın soytarılığını bil.

202
341
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

Şahan hadi işine birader

202
278
yanıtYanıtla
bülent özturan:

iyide sanane şahan amac ney susmamak konuşmak bu sekilde olmaz hepmi muhalefet

174
242
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

kızılayı hiç bukadar güvensiz bir kurum haline gelmemişti 150 yıldır bu şahıslar bunu da yaptı pes doğrusu adamda ne koltuk sevdası varmış ya bırak artık hak eden biri yönetsin kızılayı

176
86
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

sahan kim bilen var mi soytarilik yapan birini niye umursayayim. halk zaten bilmiyor mu beyaz ile siyahi cok mu onemli sahanin sozleri beni sinirden ellerimi titrettirmeyin

21
47
yanıtYanıtla
cüneyt karabağ:

hepsi ticaret hanesi gibi kullanıyor kızılay da ondan ben gidersem hepinizi yakarım demiştir. sebebi bu bence

19
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title