Haberler

Ses Getirecek Kadro! Hülya Avşar ve Rüzgar Erkoçlar Başrolde

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirdikten sonra ekranlardan uzaklaşan ve garsonluk yapan Erkoçlar, başrolünü Hülya Avşar ile paylaşacağı filmle sinemaya dönüyor.

'Kuzu' filmiyle 51. Antalya Altın Portakal'da en iyi film dahil 6 ödül kazanan yönetmen Kutluğ Ataman'ın "Hiç bitmeyen bir aşk hikayesi, erotik bir masal" olarak tanımladığı yeni filmi 'Oryantalya'nın başrolünde Hülya Avşar ve cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar oynayacak.

FİLMİN KONUSU

'Oryantalya'nın konusu şöyle özetlendi:

19 yaşındaki yakışıklı Mazlum fakir olduğu için sevdiği Vicdan'la evlenmesine izin verilmez. Vicdan'ın ailesinden öç almak için en yakın arkadaşı, Vicdan'ın ikiz erkek kardeşi Civan'ı öldürdüğünde yanlışlıkla Vicdan'ı öldürdüğünü anlar. Mazlum, bu büyük ihanetinin verdiği suçluluk duygusundan kaçmaya çalışırken kendini tekrardan bu aşkın başladığı 70'li yılların savaş sonrası şehrinde bulacak, aynı hayatı sonsuza dek yaşayacaktır.

MAZLUM'UN HİKAYESİ

Yönetmen görüşü bölümünde Ataman, 'Oryantalya'yla ilgili şu bilgileri verdi: "Oryantalya aşk ve tutkunun neden olduğu bir cinayetin hikayesini anlatır. Tutku, hikayenin kahramanı Mazlum'un işlediği cinayetin bir cezası olarak onun yakasını asla bırakmaz ve onu ölümsüzlüğe mahkum eder.

Mazlum sonsuza kadar sevmeye, sevdiğini yeniden öldürmeye ve onu tekrar bulup sevmeye mahkumdur. 'Oryantalya' aynı anda geleceğe ve geçmişe doğru ilerleyen bir hikaye anlatır. Bütün bu çıldırmışlığa rağmen hikaye, neden ve sonuç ilişkisi mantığını korur ve kendi içerisinde bütün bir erotik masal anlatır."

HİKAYENİN ANA AKTÖRÜ CİNSELLİK

Katalogdaki yapımcı görüşü bölümünde ise "Bu hikayenin ana aktörü cinselliktir. Eşcinsel ve heteroseksüel erotizm, arzu ve seks binaların duvarlarından akacak ve sıcak asfalttan yüzeye çıkacak" ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kutluğ Ataman Nil Erkoçlar Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

adım adım:

tam hülyaya göre bi film

21
4
yanıtYanıtla
yıldız:

sapıkça filimleri çeken ruhu bozuk kimselerin gözümüzde yeri yoktur, , , , masonlar toplumun özellikle genç çocukların din ve edep ahlak değerlerini ve kişiliklerini bozmak için cinsi sapık filimleri ödüllendiriyorlar. . . ayrıca tarihte koskoca Roma imparatorluğu ahlaksızlık sonucu yıkılmıştır ve lut kavmi sapkınlık yüzünden helak olmuştur. . . Allah insan kılıklı şeytanların şerrinden insanları muhafaza etsin

18
5
yanıtYanıtla
yengeç:

burası demokratik bir ülke herkes tercihleri doğultusunda yaşama hakkına sahiptir kimse büyük konuşmasın cinsiyet değiştirme kararı vermek zor bir olaydır bu aşamaları yaşamayan bilemez

12
8
yanıtYanıtla
ALİ:

YAŞADIN GALİBA

yanıt0
yanıt0
fanatikus:

OKURKEN TİKSİNDİM. . ARTIK BIKTIK YAAA. . . BUNE. . . HABERLERDE DAHİ ÇIPLAK KADIN KOYMANIZDAN, İNSANIN HAYSİYETİNİ, ONURUNU YERE SERMENİZDEN, KADINI APTAL VE BİR SEX OBJESİ, ERKEĞİ AÇ KURT GİBİ GÖSTERMENİZDEN BIKTIK. . . BAŞKA KONU MU YOK. . . İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNİ BOZACAĞINIZA EĞİTECEK İŞLER YAPIN. . KİMİN KİMİ NASIL GÖTÜRDÜĞÜNÜ DEĞİL, İNSAN OLMANIN DEĞERLERİNİ İŞLEYİN. . . ZATEN HER YER İNSNA GÖRÜNÜMLÜ AMA İÇİ FENALIKLA ÇALIŞAN MAHLUKLARLA DOLU. .

11
0
yanıtYanıtla
Adem:

Bu çocuk kim? Neden gündeme getiriliyor. Hatta dizilere bile sokarak medya yaratmak isteniyor. Neden? Film oyuncularının bol olduğu bu ülkede, bu çocuğun yerini alabilecek oyuncumu yok. Bunu özellikle yapıyor. Hiç kanalını açmazsınız olur biter. Neye uğradıklarını şaşırırlar.

3
7
yanıtYanıtla
yılmaz doğan:

topla tüfekle başaramadıklarına diziyle başarıyorlar!

6
2
yanıtYanıtla
dr:

demedi demeyin, ilk bölümden sonra hülyosta yatar bicagin altina cinsiyetini degistirir. .

1
2
yanıtYanıtla
Akrep Burcu:

İsten istediği yaşamaya hakkı var. . . kınaya allah versin. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title