Haberler

Ragıp Savaş 'Hadi Be'ye Konuştu

Güncelleme:

Ragıp Savaş, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamlarda bulundu.

Zamanında Bende Kötü İşler Yaptım

Tiyatrodan para kazanılmadığını ve bu sebeple seçici olmayan oyunculara karşı ön yargılı olmadığını belirten Ragıp Savaş"Tiyatrodan fazla para kazanılmıyor. Ailesi olan oyuncu arkadaşlarımız var. Bu sebeple dizi seçmiyorlar diye bir şey diyemeyiz. Zamanında bende kötü işler yaptım ama şimdi daha farklı bir durumdayım. Ben tiyatro oyunculuğu yapmak için bu mesleğe başladım. Dizi veya sinema için değil. Yıllarca tiyatro için uğraştım bu kariyeri de bir diziyle yok edemem. Gelen senaryolar hep tuhaf bel altı işler" dedi.

Genliğimde Çok Çapkındım

Gençlik zamanlarında çapkın birisi olduğunu söyleyen Ragıp Savaş"Gençlik zamanlarımda çok sevgilim oldu. Bunu neden yaşadım dediğim hiç olmadı. Zaten kendime göre bazı şeyleri yaşadıktan sonra evlenme kararı aldım" diye konuştu.

Albüm Teklifler Geldi

"Neredesin Firuze" filminden sonra albüm teklifleri aldığını söyleyen Ragıp Savaş "Filmi çektikten sonra Unkapanı'ndan bana hep albüm teklifleri geldi. Ben bir oyuncuyum nerden para gelirse bir şeyler yapayım durumunda değilim. Bunu filmin hemen ardından değil de kendimi hazır hissettiğimde yapacağım dedim. O zamanı bekliyorum" dedi.

Bukalemun Beslemek İstiyorum

Kendisi hakkında da ilginç bilgiler veren usta oyuncu Ragıp Savaş hayvanları çok sevdiğini söyleyerek"Evde beslemek istediğim farklı hayvanlar var. Evimde bukalemun beslemeyi çok isterdim mesela. Farklı renkler de evin içinde bir hayvan geziyor. Birde imkanım olsa Aslan beslemek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ragıp Savaş Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title