Haberler

Petek Dinçöz Umre Yolcusu

Güncelleme:

Albümünün ilk klibi için kamera önüne çıkan Petek Dinçöz, umreye gideceğini söyledi.

Eski eşi ünlü televizyoncu Can Tanrıyar'ın Urfalı olduğunu söyleyen adamlarla kendisini tehdit ettirdiğini öne sürerek hakkında savcılığa başvurduğu şarkıcı Petek Dinçöz, önümüzdeki günlerde umreye gideceğini açıkladı.

10 GÜN İÇİNDE ALBÜM ÇIKARACAK

Petek Dinçöz'le Can Tanrıyar arasında son günlerde yaşanan olaylar sonrası Dinçöz, ani bir kararla bugün hemen klip çekmeye ve 10 gün içinde de albüm çıkarmaya karar verdi.

Sacit Aslan "Aramızda Kalsın" programının canlı yayınında bunu açıklarken, "Petek dün akşam beni aradı, yarın (bugün) hemen bir klip çekeceğini ve 10 gün içinde de aylardır sürekli ertelediği albümünü hemen çıkaracağını söyledi." dedi.

Sacit Aslan, Petek'in bir hafta içerisinde, albümü çıkar çıkmaz ilk kez kendi programlarına katılacağını ve orada konuşacağını vurgularken, "Bizden sonra da Seda Sayan'ın programında yeni şarkılarını söyleyecek, böyle karar almış bana kesin bir dille bunu anlattı" dedi.

UMREYE GİDİYOR

Sacit Aslan klip, albüm ve kendi programlarına katılmasından sonra Petek Dinçöz'ün yine hiç kimseyle görüşmeyerek bu programdan 2 gün sonra da Umre'ye gideceğini söyledi.

"TEHDİT EDİLİYORUM"

Eski eşi Petek Dinçöz ve annesinin adamları olduğunu söyleyen Urfalı kişiler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Tanrıyar, savcılığa başvurarak bu kişilerle, Dinçöz, annesi ve menajeri Haluk Şentürk'ün herhangi bir bağlantısının olup olmadığının tespit edilmesini istemişti.

ÇORBACIDA YAŞANANLARLA PETEK DİNÇÖZ ALAKALI MI?

Kırık burnundan operasyon geçiren Tanrıyar, "Çorbacıda yaşadığım saldırı tesadüf olabilir. Asıl önemli olan bana Erol Köse kanalıyla yapılan tehditler. Bu tehditleri yapanlar Petek ile annesinin adını veriyor. Bu ne kadar doğru, gerçekten bir azmettirme var mı? Ben savcılıktan bunun tespitini istedim" demişti.

PETEK DİNÇÖZ: GEÇMİŞ OLSUN DEMEYECEĞİM

İddiaları reddeden Petek Dinçöz ise "Aramızda Kalsın" programını sunan Sacit Aslan'a "Benim böyle olaylarla alakam yok. Bu konuda asla konuşmayacağım. Geçmiş olsun da demiyorum" diye konuştu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aramızda Kalsın Can Tanrıyar Petek Dinçöz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title