Haberler

Nur Fettahoğlu Evlilik Yüzüğünü Yeniden Taktı

Güncelleme:

Levent Veziroğlu'ndan 4 ay önce boşanan Nur Fettahoğlu'nun evlilik yüzüğünü parmağına yeniden takması akıllara, "Barıştılar mı" sorusunu getirdi.

'Filinta' dizisiyle ekranlara dönen Nur Fettahoğlu önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy'de bir balıkçıda buluştu. Mekan çıkışı objektiflere gülümseyerek poz veren Fettahoğlu'nun parmağındaki evlilik yüzüğü gözlerden kaçmadı.

ALYANSI PARMAĞINDAYDI

İşadamı Levent Veziroğlu ile 15 aylık evliliğini geçen Ocak'ta bitiren ünlü oyuncunun parmağındaki alyans akıllara "Boşandığı eşiyle ilişkilerine bir şans daha mı verdiler" sorusunu getirdi.

"SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİTİRDİK"

Fettahoğlu'nun parmağındaki bu yüzüğü boşanma sonrası da takması kafaları karıştırdı. 30 Ekim 2013'de evlenen çift boşanma sonrası "Evliliğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırdık" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu Arnavutköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı?
500

Yorumlar (7)

melismobilWeb@haberler.com:

Bu kadin zengin es seciyor hep

7
0
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

EĞER AKILLANDIYSA HATASINI BİLDİYSE NE MUTLU ARTIK KADIN OLMAYI ZOR GÜN EŞİ OLMAYI BİLMELİ SADECE YORUM DEĞİL AKIL VERİN KENDİSİNE:( ZOR GÜNLER GEÇİRDİ BELKİ DÜŞÜNÜP TAŞINMIŞTIR KENDİSİ:(

4
1
yanıtYanıtla
YAZIKK:

yenisini bulmuştur kesin

3
1
yanıtYanıtla
..:

saçma sapan hareketler yapıp sonra pişman oluyorlar iyi adam bulunca bırakmayacaksınız zaten o çevrede zor bulunan bir şey bu hareketi ben çağla şikelden de bekliyorum yakın zamanda

4
0
yanıtYanıtla
elif:

iyi bir eşti niye ayrıldın şimdi o yüzüğü niye taktın tam bir dengesizlik var bu kadında

4
0
yanıtYanıtla
muratcan:

bunun kaymağını necati şaşmaz (polat) şimdikikeler yolun çamurunu kürüyorlar :)

1
2
yanıtYanıtla
misafir:

cok güzel kadin saclarina ve gülüsüne gözlerine bayiliyorum fizigide harika eminim ayrilik aklini basina getirtmistir bencede eski esine dön ve artik Anne olma zamaninda gelmis.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title