Haberler

    Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur birbirini sildi! Hızlı başlayan aşk çabuk bitti

    Güncelleme:

    Aşklarını 1 ay önce ilan eden Youtuber Oğuzhan Uğur ile oyuncu Müjde Uzman, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan fotoğraflarını sildi. İkilinin bu hamlesi "ayrılık" olarak yorumlandı.

    Youtuber Oğuzhan Uğur ile 1 ay önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu Müjde Uzman arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Aşklarını süslü cümlelerle duyuran çift, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi. Karşılıklı hamleler "aşk bitti" diye yorumlandı.

    TAKİPTEN DE ÇIKTILAR

    Birliktelikleriyle dikkat çeken Uzman ile Uğur, sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırdı. Birbirlerini takipten de çıkan ikilinin bu hamlesi 'ayrılık' dedikodularını güçlendirdi. Taraflar, ayrılık iddiasını yalanlamadı.

    Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur birbirini sildi! Hızlı başlayan aşk, çabuk bitti

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Oğuzhan Uğur Müjde Uzman Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    uCube :

    Ben ne demiştim ama dediğim bal gibi de çıktı. Hayat bu hayat, iyi göründüklerine bakmayın fotoğraflar da, videolar da. Olayın bir de görünmeyen yanlarını bilmek lazım ki, işte o yanlarını da sadece ikisi biliyor. ;))

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title