Haberler

Mucize Doktor'un Adil Hocası Reha Özcan "Sanat için soyunurum da sevişirim de" sözleriyle şaşırttı

Güncelleme:

Fenomen dizi Mucize Doktor'da Başhekim Adil karakterini başarıyla canlandıran Reha Özcan verdiği bir röportajda "Sanat için soyunurum da sevişirim de" dedi.

FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'da iyi kalpli başhekimi Adil karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Sanatın hayatında önemli bir yeri olduğunu ve mesleğinde kırmızı çizgilerinin olmadığını söyleyen Özcan, "Sanat için soyunurum da sevişirim de" dedi.

"ÖNCE KABUL ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM"

Başrollerini Taner Ölmez ve Onur Tuna ile paylaştığı farklı senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitleyen Mucize Doktor'un Adil Hocası rolüne önce sıcak bakmadığını söyleyen Reha Özcan, "Çok heyecanlandım ama kabul etmeyi düşünmüyordum çünkü Ali karakterini bulabileceklerini sanmıyordum. Sonra Taner Ölmez'in oynayacağını söyledikleri anda işi kabul ettim. Adil, iyi bir karakter olduğundan benim açımdan çok zordu. Bu güne kadar televizyonda hiç iyi bir karakter oynamadım. Ne yapacağımı bilmiyordum. Eşim bir gün "Hiçbir şey yapmasan da olur" dedi. Bu çok işime yaradı" dedi.

Mucize Doktor'un Adil Hocası Reha Özcan: Sanat için soyunurum da sevişirim de

"SANAT İÇİN SOYUNURUM DA SEVİŞİRİM DE"

Posta'ya konuşan başarılı oyuncu, "Kırmızı çizgileriniz var mı?" sorusuna "Oyunculukla ilgili kendime koyduğum sınırlarım yok. Sanat için soyunurum da sevişirim de" cevabıyla mesleği ile ilgili hiçbir sınır koymadığını belirtti.

Mucize Doktor'un Adil Hocası Reha Özcan: Sanat için soyunurum da sevişirim de

REHA ÖZCAN KİMDİR?

Şimdilerde Mucize Doktor'un altın kalpli Başhekim Adil karakterine hayat veren Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl'de doğmuştur. Aslen Boyabat'lıdır. Tam adı Ragıp Reha Özcan'dır. Kardeşi Serhat Özcan'da kendisi gibi oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl Trabzon Devlet Tiyatrosu'na başladı. 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı.

Mucize Doktor'un Adil Hocası Reha Özcan: Sanat için soyunurum da sevişirim de

1992-1993 sezonunda Antalya'ya yerleşti ve Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro kulübünde ve Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmen olarak görev yapan Reha Özcan, 2010 – 2011 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ekim 2016'da Devlet Tiyatrolarından emekli oldu.

Mucize Doktor'un Adil Hocası Reha Özcan: Sanat için soyunurum da sevişirim de

2017'de Müfit Can Saçıntı'nın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği "Yaşamak Güzel Şey" adlı sinema filminde rol aldı. Adı Efsane, Maral: En Güzel Hikayem, Karadayı, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu, IV. Osman gibi bir çok projede yer aldı. Genelde kötü karakterleri canlandıran usta oyuncu birden fazla ödüle layık görülmüştür.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Devlet Tiyatroları Reha Özcan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

uCube:

Bunu kadınlar demesi lazımdı, sen soyunsan da bu yaştan sonra sanat sana bakmaz. ;)))

11
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Şaşırılacak bişi yok yaptığı iş bu , her türlü rol ve onu canlandırmak. Bu meslekte '' olağan bişi ''diyorum

3
6
yanıtYanıtla
yazıkk:

Farklı senaryosu ile yazmışlar bide ya utanmadan. Farklı değil çalıntı senaryosu ile yazmanız gerekirdi. Sanat için soyunmaktan sevişmekten vazgeçin, sanat için bir şeyler üretin. mesela çalıntı senaryoyla milletin karşısına çıkmayın.

7
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Sanat için edepli olmayı denedinizmi hiç.

7
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Bunu sanat için yapacaksan karşılığında para almaman gerekir. Yoksa para için yapmış olursun. Hepinizin sanatı bahane ederek para için soyunduğunuzu da biliyoruz bu arada....

3
0
yanıtYanıtla
Essahd Berkunnigev:

Tü Allah belanızı versin. Hep sol zihniyet.

3
0
yanıtYanıtla
sanat dedigin....:

bu daha ne ki sanat icin daha kötü seyleri yapanda vaaar, yazikk

3
0
yanıtYanıtla
teres trump):

mesela?

yanıt0
yanıt0
FİNAL:

Tühhhhhhhhhhhhhh Allah belanızı versin. Hep sol zihniyettttttttttttt.

2
0
yanıtYanıtla
eski zamanlar:

sanat artık ticaret için yapılıyor bu da demek oluyor ki kimse gönüllü olarak poz vermiyor. kadınların açılıp saçıldığını gördüm ama erkekleri görmedim ne diyim hayırlı olsun. güzel sanatlar heykel ve resim bölümünde bunu yapan çok

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title