Haberler

Meryem Uzerli Hakkında Çıkan Haberlere İsyan Etti

Güncelleme:

Can Ateş'le ilgili kendi ağzından söylenmiş gibi yapılan haberlerin doğru olmadığını belirten ünlü oyuncu, konuya açıklık getirdi.

Meryem Uzerli'nin çocuğunun babası Can Ateş dolandırıcılık yapıp yurt dışına kaçtıktan sonra birçok haber çıktı. Son olarak Uzerli'nin bu gelişmelerle ilgili olarak, "Kızımın babasından utanıyorum" sözlerini söylediği ortaya çıkmıştı.

"BENİ HİÇ KİMSE UTANDIRAMAZ"

Uzerli, kendi ağzından Can Ateş'le ilgili yorum yapmış gibi verilen haberlere şu sözlerle isyan etti:

Sevgili Arkadaşlar, benimle ilgili yorumlarınızda istediğiniz şeyleri yazın tabi ki özgürsünüz… Fakat sanki benim ağzımdan duymuşsunuz gibi yorumlar yapmayın, bu tamamen yalan olur. Dürüst kalın daha doğru. Hiçbir zaman bir insan beni utandırmaz. Neden? Hepimiz insanız ve herkesin bu hayatta farklı ruhsal bir yolu var.

"BEN KİMİM? BİRİNİ YARGILAYAYIM"

Ben kimim birinin yolunu yargılayayım. Ben bu kişi üzerine sadece 2013'te bir röportaj verdim ve ne yaşadım, nasıl hissettim anlattım. Ama o günden itibaren bir daha bir şey konuşmadım ve konuşmayacağım. Eğer dürüst olmak sizin için o kadar zorsa, en azından biraz daha hassas ve saygılı olmaya çalışın. (Bu cümleler iyi gazeteciler için geçerli değil, gerçek haber yazmayanlar için yazıyorum sadece) Sevgiler herkese ve mutlu günler, Meryem

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

AaaaMobil-IOS:

Seni sanatcı yapanların ben skşama kadar cıplak pozverin oranızı buranızı açın para kazanın hayat kadınları sizden daha gururlu

4
1
yanıtYanıtla
fogdhMobil-ANDROID:

ne oldu????

2
1
yanıtYanıtla
bruksel:

sanat dunyasi beni ilgilendirmiyor . ben isci sinifi ile ilgeniyorum

2
1
yanıtYanıtla
GebzelimobilWeb@haberler.com:

Paralar cebine indi

2
1
yanıtYanıtla
bruksel:

bu mesajlarin kontrolunu yapan ukala insan , demin mesaj yazdik gelmedi sen hangi akla hizmet ediyon dingil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title