Haberler

Merve Boluğur: Bir erkekte en çok aura, saç rengi ve ses tonuna dikkat ederim

Güncelleme:

Instagram üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bir erkekte en çok dikkat ettiği şeyleri "Aura, saç rengi, ses tonu" diye sıraladı.

Geçtiğimiz günlerde komedyen Şahan Gökbakar ile 'puzzle' polemiği yaşayan Merve Boluğur, merak edilenlerini anlattı. Boluğur, Instagram üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı.

"YKS ÇALIŞMALARI NASIL GİDİYOR" SORUSUNA İDDİALI CEVAP

Takipçilerinin "Aşk mı yoksa, sevgi mi?" sorusuna "Merhamet ve tutku" cevabını veren Boluğur, bir erkekte en çok dikkat ettiği şeyleri de "Aura, saç rengi, ses tonu" diyerek sıraladı.

Karantinayı üniversite sınavlarına hazırlanmak için ders çalışarak geçiren oyuncu, bir takipçisinin "YKS çalışmaları nasıl gidiyor?" sorusunu "Hepinizi elerim" şeklinde yanıtladı.

"TABLO GİBİYİM"

Hayattaki en önemli şeyin sağlık olduğunu belirten Merve Boluğur, hayranının "Kendini güzel buluyor musun?" sorusuna, "Tablo gibiyim" dedi.

"Bir dilek hakkı verselerdi acı çeken, hasta olan herkesi iyileştirmek isterdim" diyen oyuncu, "Geçmişe gidebilseydin kendine ne söylerdin?" sorusuna ise "Sakin ol bebeğim" cevabını verdi.

Merve Boluğur, başka bir hayranının, "Güçlü olmak nedir? Nasıl güçlü olunur?" sorusuna, "Sürü psikolojisiyle hareket etmeyip, güçlü bir irade sahibi olup duygularını yönetebilme becerisidir" şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Instagram Haberler

500

Yorumlar (38)

hahaha:

ya arkadaşlar şu kadınların aura, ses tonu , vs. . . geçelim size kafanızdaki sorunun net cevabını vereyim. (tecrübe ile sabit) aura falan kadınlar tınlamaz, 1 popülerlik2 zenginlik3 her kızın begendiği erkek olmak (özellikle yancısı kızarkadaşının onay verdiği )yani ben çok yakışıklı ve karakterli garson barmen inşaatcı personel ve işci gördüm ama etrafında kızlar pervane olmuyor, kadınlara ne zaman sorsanız karakterli dürüst erkek isterim der ama zengin ve popüler ile takılır. bu kadar basit

18
0
yanıtYanıtla
No name:

O kadınlar zaten basit kadındır. Her gelen iltifatı kabul eden herkesle kurlaşan konuşan kadın basit kadındır ve bunlarda toplumun çoğunu oluşturur. Asil aklı başında akıllı kadın kendisiyle muhatap olan iltifat eden adamın aklına samimiyetine dürüstlüğüne bakar. Bu kadın tipi de samanlikla iğneyi bulmaktan zordur. Samanlıkta atom bulmak gibidir.

yanıt1
yanıt0
aura bir para birimi:

Euro yazacaklarına aura yazmışlar. Tabiki en dikkat edilen şey para , mangır, araba.

10
0
yanıtYanıtla
pizzeria:

bende finlandiyada yasiyom aura cökelik ismi bende sasirdim

yanıt0
yanıt0
Suat Deniz:

Aaaaaa öylemi .... .....aura ımmmmm birde saç rengi ımmmm birde ses tonu ımmmmm bu kadar... Körde bilir avanosun yolunu..... :))))

6
3
yanıtYanıtla
aziz:

olum sen değişikmisin.

yanıt1
yanıt1
Rafıg:

Bizim içinde ciğerleri önemlidir. Nefes alsın yeter

6
1
yanıtYanıtla
Detlef:

Bahabahahahga

yanıt0
yanıt0
tosun:

bak kiz hic gizlemiyo direk soyluyo aura''ya bakarim diye ya bu kelimenin ingilizce okunusu ora degilmiydi

3
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ''nün Yeğeni:

Aurora neyse alalım hemen Merve bacı sonra gel bak beğenirsen talimim sana. Ellerim dizlerim tirtiyor seni gördükçe. .

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title