Haberler

Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci, Han'ı terk mi etti?

Güncelleme:

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Durumu gittikçe ciddileşen Safiye bir şeyi 4 kere yapma takıntısını 8'e çıkarken Han'da Naci'den hesap soruyor. Öte yandan Han ile arası bozulan İnci ortalıktan kayboluyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor.

SAFİYE'NİN TAKINTILARI ARTIYOR

Geçtiğimiz bölümde kardeşi Han ile İnci'nin evli olduğunu öğrenince yıkılan Safiye'nin rahatsızlıkları nüksediyor. Safiye, ilk aşkı Naci'nin "Seni bir gün bu evden çıkaracağım" sözleri karşısında gözyaşlarına boğuluyor. Sürekli annesinin hayaliyle yaşayan Safiye, yeni bölümde her şeyi 4 kere yapma takıntısını 8'e çıkararak kardeşi Gülben'i şok ediyor.

Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin sözleri herkesi derinden etkiliyor

HAN, NACİ'YE GÖZDAĞI VERİYOR

Han ise ablasına psikolojik olarak iyi gelmediğini düşündüğü Naci'nin karşısına dikilerek "Ailem için her şeyi yaparım" diyerek gözdağı veriyor. Bunun yanı sıra Han'ın ailesiyle yaşamak istediğini öğrenerek büyük bir yıkım yaşayan İnci ortadan kayboluyor. Üst üste kötü olaylar yaşayan Han, bir yandan ailesini toplamaya çalışırken bir yandan da eşi İnci'yi bulmaya çalışıyor.

Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin sözleri herkesi derinden etkiliyor

"BAŞKALARININKİ HAYAT BİZİMKİ HÜSRAN"

Yaşadıklarından dolayı zor günler geçiren Safiye'nin kardeşlerine "Onu (annesini) nasıl sevmedilerse bizi de öyle sevmeyecekler. Çünkü biz Hasibe'nin çocuklarıyız. Başkalarınınki hayat bizimki hüsran" sözleri fragmana damga vuruyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Birkan Sokullu Merve Dizdar Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Usta:

Bu millete kesinlikle kötü örnek oluyorlar. buna adınız gibi emin olabilirsiniz.

7
4
yanıtYanıtla
Çırak:

Aynen

yanıt5
yanıt2
Gun:

Gerçek yaşanmış bir hikaye ve bu dizide ortada kotu örnek olacak en ufak bir sey bile yok

yanıt0
yanıt1
Şehnaz tango:

Gereksizler

8
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Merhaba Şehnaz hanım.

yanıt5
yanıt0
Sakaryalı Harun:

Merhaba kızlar

yanıt5
yanıt1
ebru:

böyle bir saçma dizi görmedim. bulmuş zengin kocayı . açlıktan nefesi kokan dede istemezmiş. yok efendim han incinin dediklerini yapmıyormuş . incidede o kadar karakter varmışkı sırf bunun için milyonları bırakıp hanı terk ediyormuş. siz insanlaarla dalga öı geçiyorsunuz

7
0
yanıtYanıtla
....:

Işte senin gibiler para için herşeye katlanıyor. Sonrası mı ?Malum ...

yanıt0
yanıt0
Gun:

Bu sana saçmada gelse saçma bir hikaye ayrıca herkez sizin gibi para meraklisi degil para icin ikil sağlığını ve hayatıni mafetmez kimse sizin gibi bazı insanlar icin paradan daha onemli şeyler var siz anlamazssiniz

yanıt0
yanıt1
Sedat:

Bu dizinin çokta masum olmadığını farkettik

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title