Haberler

La La Land'ın yıldızı Emma Stone: hayallerinizden vazgeçmeyin

Güncelleme:

Bu yıl 89'uncu kez düzenlenen Akademi Ödülleri'ne daha şimdiden damgasını vuran La La Land filminin yıldızı Emma Stone Redbull.com'a konuştu.

Hollywood hayallerinin peşinde koşan Mia karakterini canlandıran Stone, 10 yıllık oyunculuk kariyerinde zirveyi La La Land filmiyle yakaladı.

Daha Oscar Ödülleri verilmeden 89. Akademi Ödülleri'ne damgasını vuran La La Land, Hollywood rüyasını gerçekleştirmek isteyen Mia ile caz piyanisti Sebastian'ın aşk hikâyesini anlatıyor. Bir süredir müzikal türünde film üretmeyen Hollywood'un, izleyicileri tam bir müzikalle doyurduğu La La Land filminin başrol oyuncusu Emma Stone, Redbull.com ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. 10 yıllık oyunculuk kariyerini Mia karakteriyle taçlandıran Emma Stone, filme ve hayatına dair merak edilenleri cevapladı.

La La Land sayesinde bir müzikal yıldızı olarak anıldığını belirten Emma Stone, "Haftada sekiz performans çıkarabilecek vokal kapasitem ya da bir müzikal oyunu lider kadın oyuncu olarak sürükleyecek bir yeteneğim yok. Hatta filmde birkaç noktada adımlama hatası yaptığım anlar bile var. Filmi izlerken de fark edebilirsiniz aslında bunu" ifadelerini kullandı.

Los Angeles kentinde yaşayan herkesin Hollywood hayali kurduğunu söyleyen Stone, "Los Angeles ile ilgili enteresan olan şeylerden biri, burada yaşayan herkesin ortak bir amaçla; hareket etmesi: eğlence endüstrisinde çalışmak. Ama elbette bunu çok az kişi başarıyor. Fakat yine de kimseye 'Hayır, hayallerini takip etme' diyemem. Çünkü ben takip ettim ve başardım. İşlerin benim açımdan yolunda gitmesi gerçekten de mucizevi bir deneyim oldu. Ama açık konuşmak gerekirse 'nasıl yapılır' konusunda net çizgiler hiç yok. Birçok kez bu işi bırakmayı bile düşündüm, ama çok şanslıydım. Çünkü Superbad filmi hayatımı değiştirmişti" diyerek biraz şans ve çokça çabayla herkesin hayallerini gerçekleştirebileceğini anlattı.


Kaynak: Bültenler / Magazin

Emma Stone Hollywood Redbull Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title