Haberler

Kenan'ın Kalbine Dokunuyorum

Güncelleme:

Osman Sınav, başrol verdiği Kenan İmirzalıoğlu için "Onu iyi tanıyorum. Birbirimizin kalbine dokunabiliyoruz" dedi.

Son filmi 'Uzun Hikaye' ile gündemde olan ünlü yönetmen Osman Sınav, gnctrkcll'nin internet sitesinde filmle ilgili merak edilenleri anlattı. Sınav, Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan; Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz, Mustafa Alabora gibi isimlerin rol aldığı filmin temellerini iki yıl önce attığını söyledi: "Kitabı okuduğumda başka bir dünyanın içine girdiğimi hissettim, çok etkilendim. İki yıl önce senaryonun matematiğini kurduk. Sonra da Kenan'a 'Hadi bakalım bitti' dedim." "Bu, aşkı bütün hayata taşıyan bir film" diyen sınav, "Filmdeki adam işini aşkla yapıyor. Her şeye rağmen umutlarını kaybetmiyorlar ve aşkla her şeye yeniden başlıyorlar" diye konuştu.

SETİ UZATTIK

İmirzalıoğlu' nun isteğiyle çekimleri bir gün uzattıklarını da anlatan Sınav, "Kenan çekimlerin bitmesini istemedi. Biz de seti bir gün uzattık" dedi.

"TUĞÇE BAHAR DALI GİBİ"

İmirzalıoğlu ile çok yakın bir diyalogları olduğunu ifade eden Sınav, "Kenan'ı çok iyi tanıyorum. Birbirimizin kalbine dokunabiliyoruz. Ondan bir aktörden başka ne çıkar diye düşünmek gerekiyor. Ben bunu Kenan söz konusu olduğunda beş kere düşünüyorum" şeklinde konuştu. Filmde İmirzalıoğlu'nun eşi 'Münire'yi oynayan Tuğçe Kazaz'ın filme çok yakıştığını belirten ünlü yönetmen, "Münire biraz masal kadını gibi. Bahar dalı gibi duracak bir kadın olması gerekiyordu" yorumunu yaptı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Mustafa Alabora Tuğçe Kazaz Osman Sınav Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title