Haberler

Kaybedenler Kulübü Yolda'nın Fragmanı Yayınlandı! Yatak Sahneleri Çok Konuşulacak

Güncelleme:

İlk filmlerinde oldukça ses getiren Kaybedenler Kulübü'nün ikinci filminden fragman yayınlandı. Fragmandaki yatak sahneleri çok konuşulacak gibi görünüyor.

Başrollerini Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in paylaştığı Kaybedenler Kulubü, özellikle gençler tarafından çok sevilmişti. Filmin ikincisi çekildi.

ATEŞLİ SAHNELER DİKKAT ÇEKTİ

Filmin ikincisi Kaybedenler Kulübü Yolda ismiyle çıktı. 16 Mart'ta vizyona girecek olan filmin yayınlanan fragmandaki ateşli sahneler, çok konuşulacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yiğit Özşener Nejat İşler Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

iyi pazarlamalar:

usulüne göre giyinmek varken tahrik edercesine giyinip dolaşmak niye? tepki gösterene geri kafalı yobaz diyerek işin içinden çıkılmamalı. kimsenin kıyafeti kimseyi ilgilendirmez ama üstünde görünecek kadar kıyafet olursa. konu belden aşağı olursa pirim yapıyor

5
4
yanıtYanıtla
Leo:

Herkes ahlak polisi olmuş. İsteyen çıplak gezsin beni zerre ilgilendirmez, sizi de ilgilendirmesin. Eğer size hitap etmiyorsa bakmayın, izlemeyin size ne.

3
5
yanıtYanıtla
MÜMİN:

tövbe estağfirullah şunlara bak

3
4
yanıtYanıtla
Yolkesen:

Nolmuş la

yanıt0
yanıt0
Azra Zehra:

Sapik Bir Nesil Toplum Yetistirmek Icin Ideal Bir Film.O Sacma Sapan Toplumsal Dejenerasyona Sebep Programlari Saymiyorum Bile....

3
3
yanıtYanıtla
Yolkesen:

Sapık bır nesıl var malesef hemde bu fılmlerle büyümemılş. Hanı bılmem ne vakfında sesınızın çıkmadığı tecavüzcüler.

yanıt0
yanıt0
MEMET:

ALLAH BELASINIVERSİN GENÇLİGİ MAHVETTİLER BU PİSLİKLER DEVLET NEDEN ELATMIYOR NASIL MÜSLÜMAN ÜLKEYİZ RABİM NEKADARSABIRLI NASIL MERHAMETLİ BİZE İYİ RIZIK VERİYOPR

3
3
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Böyle ahlaksız filimler yapmayı bir marifet sanıyorlar, vay benim gençliğim vay, yaşlanıncada ne halleri varsa görsünler acımak yok.

2
3
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Sen anlat karadeniz dizisini yerden yer vuruyoruz ama bu tip filmleri sanat diyerek ödüllerle taçlandırıyoruz

0
3
yanıtYanıtla
YALÇIN:

ilkini izledim ikincisinide merakla bekliyorum

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title