Haberler

Kate Moss Verdiği Pozla Defilenin Önüne Geçti

Güncelleme:

Moda dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak nitelendirilen Kate Moss, New York'ta düzenlenen YveS Saint Laurent defilesine izleyici olarak katıldı. Top modelin bacakları defilenin önüne geçti.

Moda dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak nitelendirilen Kate Moss, New York'ta düzenlenen YveS Saint Laurent defilesine izleyici olarak katıldı. 44 yaşındaki Moss'un bacaklarının görünümü kelimenin tam anlamıyla olay yarattı.

"JİMNASTİK BENİ HASTA EDİYOR!"

Bel kısmı altın rengi pırıltılı mini şort takım giyen Kate Moss'un bacaklarındaki selülitler dikkat çekti. Moss, bir süre önce W dergisine verdiği bir röportajda hayatı boyunca hiç spor yapmadığını söylemişti. Moss "Asla jimnastik ya da onun gibi şeylerle uğraşmadım. Ama bu beni hasta ediyor çünkü aslına bakılırsa son zamanlarda spor yapmaya başladım" diyerek son dönemde diğer meslektaşlarının izinden gittiğini ifade etmişti.

"HALA REKLAM YÜZÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR"

Birçok meslektaşının çoktan emekli olduğu bir yaşta olan Kate Moss kendini "yarı emekli" olarak tanımlıyor. Ünlü firmaların hala kendisini tanıtım yüzü olarak seçmesine şaşırdığını da belirten Moss "Bir kampanya için teklif geldiğinde hala şaşırıyorum. Kendi kendime daha ne kadar süre bu işi yapacağımı soruyorum" diye konuşmuştu.

Kate Moss, New York'daki Yves Saint Laurent defilesini Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg ile birlikte izledi.

Kate Moss Verdiği Pozla Defilenin Önüne Geçti

Kate Moss Verdiği Pozla Defilenin Önüne Geçti

Kate Moss Verdiği Pozla Defilenin Önüne Geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yves Saint Laurent Kate Moss New York Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (19)

fateeee:

güzel kadın

12
4
yanıtYanıtla
danışman:

yıkılmış mimari yapı gibi. . . . . .

8
8
yanıtYanıtla
YASİZ:

BİZİM TÜRK HATUNLARI DAHA GÜZEL AGA.

11
3
yanıtYanıtla
. Vaşşşş:

Tamm bizdekilere benzedi koca koca kalçalar etine butuna dolgun

11
2
yanıtYanıtla
I dikenli:

Göster abla son kullanma tarihi geçmeden göster

10
2
yanıtYanıtla
oha:

midem bulandı

3
8
yanıtYanıtla
8095t:

ne anlarsın sen hanzo

yanıt5
yanıt0
onur:

çok güzel kadın, böyle olgunlara bayılıyorum

9
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

seni dişi hınzır seni:((

7
2
yanıtYanıtla
Yorgancı:

Bacaklar biraz dolmalık biber gibi olmuş diz kısmı fazla şekilsiz aya yüzü hala güzel ve fotojenik

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title