Haberler

Karnı Burnunda Yeliz Yeşilmen Çukura Düştü

Güncelleme:

Doğum yapmasına 3 hafta kalan eski sunucu, Bodrum tatili sırasında araç kullanırken çukura saplandı.

Şubat 2010'da iş adamı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen, ikinci çocuğuna hamile... Doğum yapmasına 3 hafta kalan eski sunucu, talihsiz bir kaza atlattı.

ÇUKURA DÜŞTÜ

Bodrum'da tatil yapan Yeliz Yeşilmen dün Yalıkavak'taki plajdan dönerken kabus dolu anlar yaşadı. Doğum yapmasına 3 hafta kalan Yeşil Yeşilmen kendi kullandığı araçla giderken yoldaki çukura düştü.

"BEBEĞİME BİR ŞEY OLMADI"

Yeliz Yeşilmen, "Çukuru fark etmedim. Çünkü hiçbir uyarıcı levha yok. Tuzak gibi. Büyük ihmal var. 1.5 saat çekici bekledim. Mağdur oldum. Dava etmeyi düşünüyorum. Allah'a şükür bana da bebeğime de bir şey olmadı ama çok korktum. Bir an evvel önlem alınmazsa ölümcül kazalar yaşanabilir" diye isyan etti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

nurcan:

Bir kadın olarak su manzaradan utandım biz karnimizi saklmak için ne çaba harcardik büyüklerimizin yanında bu kadar mi çağ atladikkii utanmayi unuttuk geçtim utanmaktanda bu ne igrenc bir görüntü ya

44
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

ALLAH ıslah etsin haya diye bişey kalmamış hiç olmazsa şu halinle magazinleşme mahrem bir yere git orda ne halt ediyorsan et ne gerek var reklama

24
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Haya imandandır

23
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Geri zekalı şu haline bak o ne biçim giyim güzelmiş saniyorsun. Tamam anladık hamlesi ama böylesi sergilemen lazim. Analık kutsalliktir biraz edelim olun ya. Manda gibi olmuşsun hala bikiniyle dolasiyorsun. Hiç mi sizde biraz olsun ahlak yok. Mayo giysen daha estetik olmaz mi. Hava atacağım birilerini kısksndıracağım derken bu rezil durumlara düsüyorsunuz.

22
1
yanıtYanıtla
........nokta:

Tüm hamilelere yol gösteriyo. Hadi sizde böyle olun. Azgın lık normalleşsin. Bu asla özgürlük değil.aşmışlıktır. ..

18
4
yanıtYanıtla
emilly:

Hamile olmk ayp dgl.ama karnini oyle sergilemek ayip...

18
4
yanıtYanıtla
karayelMobil-ANDROID:

bu ne iğrenç ya tamam hamilelik doğal birşey ama bu kadarıda edepsizlik hayasızlık hiç utanmanız arlanmanız kalmamış ya eskiler hamileliğini saklarmış şimdikilerde insanın gözüne sokuyo insanda biraz edep utanma olur yazık geldiğimiz durumlara bak..

21
1
yanıtYanıtla
TUANA:

Valla ben böyle gessem kıyamet kopar cok şükür kocamda böyle giydirmez bune be ayıp karnını ört kadın evine git doğuracan bunların yüzünden başımızda taş yağacak zaten deprem sarsılıp duruyor

20
1
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Ne yazık ki Türkiye Müslüman ülkeler listesinden çıkarılmak üzere bir ay önce Oruç tutanlar şimdi bikini ile geziyor tutmayanları söylemiyorum bile

20
1
yanıtYanıtla
nasıl bir anlayış..:

ALLAHIM sen verdiğin şu ekmek için ne kadar HAMD etsek azdır çünkü bu REZALET görüntüleerden sonra ne söylesek azdır o koca nasıl bir ERKEKKİ karısını bu şekilde ERKEKLERE GÖSTERİYOR kadın da nasıl bir kadınki KOCASI varken her tarafını başka erkeklere gösteriyor yediğimiz EKMEYİDE BİR GÜN ZOR BULACAĞIZ. .

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title