Haberler

'Kara Para Aşk' Dizisi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Güncelleme:

Sezon sonunda ekranlara veda edecek dizi için hayranları tarafından imza kampanyası başlatıldı.

Haziran ayında 50. bölümüyle final yapacak olan Kara Para Aşk dizisinin devam etmesi için hayranları imza kampanyası başlattı.

"DEVAM ETSİN İSTİYORUZ"

Beğeniyle izlenen dizinin 50. bölümüyle final yapacağı duyurulduktan sonra, sevenleri harekete geçti. İşte dizi hayranlarının imza kampanyası başlatarak yayınladıkları o açıklama:

"Biz izleyiciler olarak atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in rol aldığı Ay Yapım imzalı 'Kara Para Aşk' dizisinin 3. sezonda da devam etmesini talep ediyoruz.

"BİTİŞİNİ ERKEN BULUYORUZ"

Dizi yayın hayatına zaten geçen sene Mart ayında başlamış, Haziran ayında da sezon finali yapmıştır. 2. sezonda da Kupa maçlarının yayınlanması nedeniyle çoğunlukla ya geç yayınlanmış ya da yayınlanmamıştır.

Bu durum karşısında dizinin bu sezon sonunda bitişini erken bir tarih olarak görmekteyiz. Sizlerden talebimiz severek izlediğimiz dizimizin hiç değilse yıl sonuna ya da 2016 Ocak'a kadar devam etmesi yönündedir.

"MAÇLAR KESİNTİYE UĞRATMASIN"

Reytinglerin düştüğünün de farkındayız. Bu durumun da dizideki konuların hızlanması ve maçlar nedeniyle kesintiye uğramadığı takdirde düzeleceğine inanıyoruz. Umuyoruz ki, bu taleplerimiz gerekli birimlere ulaşır. Teşekkürler."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk Engin Akyürek Ay Yapım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Olympiakos Aston Villa maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Olympiakos A.Villa maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Olympiakos Aston Villa maçı CANLI izle! 9 Mayıs Olympiakos A.Villa maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bayer Leverkusen Roma maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Leverkusen Roma maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? BDDK Başkanı değişecek mi? BDDK Başkanı Hafize Gaye Erkan mı olacak? Bayer Leverkusen Roma maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! B.Leverkusen Roma maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Hareket Proje Taşımacılığı halka arz ne zaman? Hareket Proje Taşımacılığı Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne za Emre Fel, "Senden Güzeli Mi Var" şarkı sözleri nedir? Sendikasız öğretmen grev yapabilir mi? Öğremen grev yapabilir mi, iş bırakabilir mi? Hangi öğretmenler grev yapacak?
500

Yorumlar (198)

OZAN TAŞ:

TADINDA GÜZEEEEL BİTSİN

13
3
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Can ne yaptim ben sana neden yazmiyorsun dizilemi ilgili

3
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evet bitmesin harika bir dizi onun için devam etsin diğer dizilerden farklı

9
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kim başlattı bu imza kampanyasını? hiç mantıklı deyıl dizinin bitmemesini istemek. bırak tadında kalsın. oyuncular farklı dizilerde yer alsın.

4
5
yanıtYanıtla
yeldamobilWeb@haberler.com:

Bencede çok güzel bi dizi bitmesin

6
2
yanıtYanıtla
caglamobilWeb@haberler.com:

Yıllar sonra lzleyecek bir dizi buldum bunu da elimden almayın lütfen

6
1
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Cok guzel bir dizi her hafta merak la izliyorum

5
2
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Kara para ask gibi dizi bitmesin bu kadar guzel bir dizi hic gormedim her hafta merak la bekliyorum bir baksinlar baska guzel bir dizi varmi diye yazik olur

5
2
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Can ne yapiyorsun nasilsin elif ve omer elif cok deli cikti omer yerine olsam zorda olsa kalbime gomerdim can kardes gorusuruz

2
5
yanıtYanıtla
FIRAT:

Ya arkadaş şu Elif''e isyan ediyorum Ömer o Kıl kuyruğu pataklıyor Elif hanım dahada sen ne yapıyorsun Ömer diye bağırıyor senin aşkını . . . . . . . . sen Ömeri sevseydin o namussuzu ilk fırsatta eve almazdın, mumları gördüğünde o . . . . . . . . . . . . . tokadı basar çık git evimden derdin sen Ömer''e layık değilsin defol git. Küfrettiğimiz İpek bile senden delikanlıymış İpek, Ömer''i düşündüğünden aşkından vaz geçiyor sen aptal yaratık kendin adamı eve getiriyorsun aşk yaşamak için. Ömer seninde ağzınla burnunun yerini değiştirmeli.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title