Haberler

"Kalk Gidelim" Dizisinin Setinde Ortalık Karıştı

Güncelleme:

TRT'de yayınlanan 'Kalk Gidelim' dizisinde 'Canberk' karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran'ın, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla rol yazdığını söyleyince kavga çıktığı iddia edildi.

Ufuk Özkan, Ayça Varlıer ve Erkan Sever'in başrollerini paylaştığı TRT dizisi Kalk Gidelim'de, bazı oyunculara kasıtlı olarak daha fazla rol yazıldığı gerekçesiyle tartışma yaşandığı söylendi.

"SETTE ORTALIK KARIŞMIŞ"

Habertürk'ten Mustafa Doğan'ın, "Kalk Gidelim Setinde kavga" başlıklı yazısı şöyle: "Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş. Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş.

Canberk'i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş. Onun sözleri Badem'in kulağına gidince de sette ortalık karışmış!

'SEZON FİNALİYLE DİZİDEN ÇIKARILACAK'

Yaşanan olaylar sonrası, Yaran'ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş.Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte."

'Kalk Gidelim' Dizisinin Setinde Ortalık Karıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Doğan Baykut Badem Erkan Sever Ufuk Özkan TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

trt bildiğimiz gibi:

vatana millete zerre faydası olmayan diziler. parayı millet versin. oyuncular aralarında kavga etsin. senaryoyu yazanın eşi dostu yedi sülalesi nemalansın. dönen çarka çomak sokanın işine son verilsin. ne güzel dünya. milletin parasını sömürürken bile kavga peşindesiniz.

28
12
yanıtYanıtla
DEIOTH:

Senin ne gibi faydan var acaba vatana millete ? Onu geçtim milletin parasını sömürmek ne demek ? Sana zorla mı izlettiriyorlar diziyi. İstemiyorsan izleme. Bu kadar basit. İnsanlar bu dizileri kendileri istediği için ve keyif aldıkları için izliyorlar. Sömürme diyemezsin :)

yanıt10
yanıt17
TRT BİLDİĞİMİZ GİBİ:

deıoth. . senin gibileri gördükçe. aziz nesinin yüzde hesabında çok yanıldığını düşünütorum. yorumu bir çok kez oku. Allah''tan ümit kesilmez. Allah şifa versin.

yanıt21
yanıt0
YusuFB:

Toplum ahlakını zedeleyen dizileri seyreden TRT dizilerinin kalitesinden anlamaz. İçi boş diyen gerzek bence senin kafa tasın boş

25
2
yanıtYanıtla
Ayse:

Canberk olmazsa olmaz zaten gerçekten az rol veriliyor hakkını aramış aferin ona

18
4
yanıtYanıtla
RAHMİ YAZDIRAN:

MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR. DOĞRU SÖYLENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR. DİZİNİN EN SEVİMLİ GÜZEL ÇEKİCİ YÜZÜ. GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ ANLAŞILAN KISKANÇLIKLAR ÇEKEMEMEZLİKLER BU SONUCU GETİRDİ. ÜZÜLME KARDEŞİM SENDE BU YÜREK BU ASALET BU İNSANİYET BU EFENDİLİK VE DOĞALLIK VARKEN ALLAH SANA NİCE İMKAN VE FIRSATLAR VERECEKTİR. YETERKİ SEN BU SAMİMİYETİNDEN DOĞALLIK VE DÜRÜSTLÜĞÜNDEN VAZGEÇME. SEN İYİSİN İYİLER MUTLAKA KAZANIR. ASİL YÜREKLİ DEĞERLİ KARDEŞİM SENİ BİLEN BİLİR. BİLMEYEN KENDİ GİBİ BİLİR.

19
1
yanıtYanıtla
Kral Kardesler:

Eger Canberk''i canlandıran Onur Seyit Yaran diziden cikartirsaniz bu diziye bakmaya degmez kimse bakmaz siz sezon finali degil final yapip iflazi cekin olacagi o kardesim. . insanlarla kukla gibi oynamayin

16
3
yanıtYanıtla
dadaşım:

bir payitaht, birde kalk gidelim izlediğim diziler, ama sanırım reyting uğruna sonuçları pek hayır değil çünkü sebebi küfür yok, şiddet yok, bazılarının övündüğü avrupanın domz gibi yaşadıkları hayatı gösteren film değil bu filmler, ailece izlediğimiz bir film kalk gidelim çünkü erzurumluyum güzel ülkemin diğer şehir insanları konuşmaları ile giyinişleri bana çok hoş geliyor o süslü püslü istanbul filmlerinden daha iyi

17
1
yanıtYanıtla
Kurdoğlu müslihiddin:

Bence diriliş ertugrul geri kalan diziler fasafiso

3
15
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

Son zamanlarda tv lerde ailecek izlenilebilecek tek film olması hasebiyle yapımcılarına yayıncılarına ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunar herkesi bu diziyi izlemeye davet ediyorum. Herkesler ayrıca kendinden bişeyler bulacağını umuyorum

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title