Haberler

Kadın Olmak Bu Erkeklere Çok Yakıştı!

Güncelleme:

Haluk Bilginer, hem sinemada hem de ekranda kadın kılığına giren erkek oyuncuları akıllara getirdi.

Yaz döneminde Star TV'de ekrana gelen 'Hayatımın Rolü', Haluk Bilginer'i 'Yaşar Hanım' olarak karşımıza çıkardı. Bilginer, dizide dadı kılığına giriyor. Dizi, başrolünde Robin Williams'ın oynadığı 'Mrs. Doubtfire' filminden esinleniyor.

OKAN BAYÜLGEN

AĞDA YAPTIRDI KAŞLARINI ALDI

'Mrs. Doubtfire'dan esinlenen ilk dizi Okan Bayülgen'in başrolünde olduğu 'Size Baba Diyebilir miyim?'di. 2004 yapımı dizide Bayülgen; kadın kılığına girerek çocuklarına dadılık yapan 'Aziz'i canlandırıyordu.

ÖZKAN UĞUR

ÇOK SEVİLDİ

Cennet Mahallesi dizisinde 'Beter Ali'yi oynayan Özkan Uğur; dizinin bir bölümünde, peruk takıp, makyaj yaparak kadın kılığına girmişti. Uğur, bu görüntüsüyle çok sevilmişti.

ALİ POYRAZOĞLU

'MADAM' ROLÜ ÖDÜL GETİRDİ

Ali Poyrazoğlu, 2007'de 'Tak Tak Takıntı' adlı oyunda Ermeni aksanıyla komik ve takıntılı bir kadın olan 'Madam Arşaluz'u oynadı. Poyrazoğlu, bu rolüyle 'Afife Ödülleri 2007'de 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü kazanmıştı.

KADİR İNANIR

KOMİSERDİ KRALİÇE OLDU

Kadir İnanır 'Komser Şekspir'de, kanser hastası kızının son vasiyetini yerine getirmek için karakolunu tiyatro sahnesine çeviren bir komiser rolündeydi. İnanır rolü gereği, kraliçe kostümleri giydi ve çok konuşuldu.

HOLLYWOOD YILDIZLARI ÖNCÜ OLDU

ROBIN WILLIAMS

İLHAM VERDİ

Şimdi Haluk Bilginer'in, daha önce de Okan Bayülgen'in kadın kılığına girdiği rolü, ilk kez Robin Williams 'Mrs. Doubtfire- Müthiş Dadı' filminde canlandırmıştı. Williams, 1993 yapımı filmde dadıya dönüşen 'Daniel' rolündeydi.

DUSTIN HOFFMAN

1982'DE YAPTI

1982'de 'Tootsie' adlı filmde Dustin Hoffman da kadın kılığına girmişti. Hoffman filmde, işsiz bir aktörken, kadın kılığında bir dizisinin seçmelerine katılan ve bundan sonra kadın olarak yaşamaya devam eden bir erkeği oynamıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ali Poyrazoğlu Robin Williams Haluk Bilginer Okan Bayülgen Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title