Haberler

İrem Derici'den Harun Kolçak'ın 1'inci Ölüm Yıl Dönümünde Duygulandıran Mesaj

Güncelleme:

Geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybeden Harun Kolçak'ın 1'inci ölüm yıl dönümünde şarkıcı İrem Derici, duygu dolu satırlar yazdı. Derici, Harun Kolçak için "Özledim seni, çok hem de" dedi.

Ünlü sanatçı Harun Kolçak prostat kanserine yenik düşerek geçtiğimiz yıl 19 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Ölümünden önce hit şarkıları bir çok şarkıcı tarafından tekrar okunmuştu. Sempatik şarkıcı İrem Derici de Harun Kolçak'ın 'Gir Kanıma' şarkısıyla bir araya gelip klip çekme şansını yakalamıştı. İrem Derici Harun Kolçak'ın ölümünün birinci yılında duygu dolu mesaj yazdı.

"ÖZLEDİM SENİ, ÇOK HEM DE"

Derici'nin Harun Kolçak için sosyal medya hesabından yazdığı o duygulu mesaj;

"1 yıl oldu sen gideli... 1991'de yaptığın şarkı her sahnemde, her yaştan insanın dilinde... İlk aylarda ağlayarak söylüyordum o enerjik şarkıyı. Sonra dedim, İrem kendine gel, izliyordur bu tatlı deli seni bi' yerlerden, üzme onu, daha da çok eğlendir izleyicini! Özledim seni, çok hem de! Önemli bir konu için telefonlaşıp kesinlikle konuyla alakasız mevzulara girip saçma sapan gülme krizlerimizi özledim. Azmini özledim. Bu son oynadığın klipti, niyetin de yoktu o gün oynamaya, halin de. Harun 1 senkron alacağız kalk haydi n'olur dedim, kalktı ve bir anda enerji saçmaya başladı. Sarıldı bana, iyi ki zorladın deli kız dedi... Keyfin yerindedir umarım. Gerçi sen her durumda kendine bi' güzellik yaratır, bulunduğun ortamı cennet bahçesine çevirirsin. Harun'um, emanetin bizde, için rahat olsun. Seni seviyorum Harun Kolcak"

İrem Derici'den Harun Kolçak'ın 1'inci Ölüm Yıl Dönümünde Duygulandıran Mesaj

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harun Kolçak İrem Derici Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Şimdi Reklamlar:

Reklamdır bunun adı. Madem böyle bir üzüntün var, insanlara şov yapmadan, babasına iletirsin.

2
10
yanıtYanıtla
BİRKADIN:

aman herseyin alltında biseyler arayın zaten

yanıt3
yanıt0
46:

Bizde ozledik kardesimizi Allah rahmet eylesin guzel insan

11
0
yanıtYanıtla
Molla Rasim:

özlediysen yanına git niye ortalıkta gevezelik yapıp duruyorsun dingil.

6
4
yanıtYanıtla
Pakize:

Bravo rasim amca.

yanıt1
yanıt1
YAKAMOZ:

ALLAH RAHMET EYLESİN SESİ DE KENDİ KİŞİLİĞİDE ÇOK İYİ Bİ İNSAN İDİ

5
1
yanıtYanıtla
Arda:

Neden birden sanki Harun Kolçak''ın can dostuymuş gibi davranmaya başladı ya bu?? Daha dün tanışmışlar, 1 şarkısını söylemiş. . Hayır sanırsın 20 yıllık arkadaşı?? Başka eşi dostu kalmadı sanki adamın?

4
2
yanıtYanıtla
BİRKADIN:

seni seviyoruzz güzel adam

5
1
yanıtYanıtla
Fatoş:

Ya sen ne iki yuzlu yalanci bi insansin rahmetlinin cenazesi olurken sen tatile gittin niye kendi reklamini bunun uzerinden yapiyorsun yazik yaa valla yazik utanma yokki

2
3
yanıtYanıtla
kirli sektör:

demetleri gülbenleri baş tacı yapan sistem harun kolçak gibi birçok gerçek müzisyeni yıllarca zor duruma soktu, arpej yapım ve umut kuzey sağolsun hayatının son birkaç yılında hiç değilse değer gördü rahmetli.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title