Haberler

İlyas Salman, Tartışmanın Fitilini Ateşledi: Kıvanç da Kenan da Vasat Oyuncular

Güncelleme:

İlyas Salman verdiği röportajda "Kıvanç Tatlıtuğ'u da Kenan İmirzalıoğlu'nu da vasat buluyorum." diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Posta gazetesine röportaj veren İlyas Salman, verdiği röportajda yine çok konuşulacak sözler söyledi.

"KENAN DA KIVANÇ DA VASAT OYUNCULAR"

İlyas Salman"Yeni nesil oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna " Kenan İmirzalıoğlu'nu da Kıvanç Tatlıtuğ'u da vasat buluyorum. Oyuncu Haluk Bilginer'dir benim için. Zuhal Olcay'dır. Cem Yılmaz çok iyi oyuncudur ama o da var olan potansiyelini kullanmıyor diye kızıyorum. O yetenekten fazlasını bekliyorum. Daha toplumsal içerikli filmler çekmesini istiyorum." dedi.


"DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI ADAMIYIM"

"'Çirkinler De Sever' gibi fiziksel görüntünüze vurgu yapan filmler de oynadınız. Aynaya bakınca siz nasıl bir İlyas Salman görüyorsunuz?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Valla benim için güzellik öz ve biçimin akılsız insanların algılayamacağı şekilde bir araya gelmesidir. Ben biçimsel düşünce p.zevengi değilim. Ama dünyanın en yakışıklı adamıyım."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ İlyas Salman Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (29)

CEMAL OKKA:

torbacı ilyas salman. uyuşturucu ticaretinden son anda sıyrıldın. sanamı kaldı oyuncu sorgulamak

11
4
yanıtYanıtla
AYNAYA BAKMIYOR GALIBA:

Bunlar da yaslaninca ne dedigibi bilmiyorlar. . . ona buna camur atiyorlar gundeme gelmek icin. . .

8
7
yanıtYanıtla
mutto:

suratını . . . . . pislik kafirden nefret ediyorum

9
6
yanıtYanıtla
Ferhat:

ben adam yerine koyup cevap vereceklerini düşünmüyorum adamlar paraları balyalıyorlar ilyas salman kim yahu ??

6
7
yanıtYanıtla
eylül duruuu:

islam düşmanı olmasının yanısıra oyunculuk olarak da saöma bi tip bence hele ki kıvanç tatlıtugun oyunculukta zirvelerde oldugunu bile bile kendisini gösterme çabasına girmiş galiba yav he he

6
7
yanıtYanıtla
aslinda dogru:

Aslinda dogru soyliyor.adamlara Allah tip vermis tipiyle film cekiyo ...onemli olan tipsiz olupta milletin karsisinda is yapabilmek ,sevilmek..ben sizin gibi adamin dinini sorgulamam bize ne.ama adam gercekten izlenen bi oyuncuydu simdi .az mi izledik..insanlari guzel yakisikli diye sevmeyin

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

meymenetsiz

5
5
yanıtYanıtla
Rambo:

Bu adam hep sarhoştur , ve hep saçmaliyor

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kenanda behlülde seni oyuncu diye oynar yeteneksiz adam sana sanatcı bile diyemiyorum fikirdaşlarının sayesinde biryerlere gemişsin ve oralarda tutunamamışsın şimdide ona sataş buna sataş prim yapmaya uğraş geç bunlerı geççç.

4
5
yanıtYanıtla
rok:

bu ilyas da tipte yok yetenekte yok kendisi yeşil çamın boşluguna denk gelmis

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title