Haberler

Hatice'nin Kurban Bayramı için "Katliam" demesi tepki çekti

Güncelleme:

Kurban Bayramı'yla ilgili "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi" diyen Burcu Güneş'e destek verirken "Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullanan Hatice'nin sözleri tepki çekti.

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Hatice, Kurban Bayramı'ndan dolayı 10 yıl boyunca et yemediğini söyleyerek "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi. Biz işin hakkını veremiyoruz" diyen Burcu Güneş'e destek verdi. Hatice'nin Kurban Bayramı'nı "katliam" olarak nitelendirmesi bazı kullanıcıları kızdırdı.

"KURBAN BAYRAMI'NI KATLİAM AYI DESEK YERİ"

Meslektaşı Burcu Güneş'in Kurban Bayramı yorumuna destek olan Hatice, bir paylaşıma yaptığı yorumda "Hiç sevmiyorum, Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullandı. Hatice'nin sözlerin kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisi çekti. Şarkıcı için "Ne saçma bir üslup, düşüncelerinizi yazıya dökmeyin" yorumu yapıldı.

Hatice'nin Kurban Bayramı için 'Katliam' demesi tepki çekti

Hatice'nin Kurban Bayramı için 'Katliam' demesi tepki çekti

Hatice'nin Kurban Bayramı için 'Katliam' demesi tepki çekti

Hatice'nin Kurban Bayramı için 'Katliam' demesi tepki çekti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kurban Bayramı Burcu Güneş Kurban Hatice Güneş Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Ümit Buğra:

Sanki yetim hakkı yemiş, ülkeyi batırmış hemen eleştiri bırakın insanlar düşüncelerini söylesinler

19
84
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Fakir ülkelerde et yiyemediği için yetersiz beslenmeden ölen yüzbinlerce insan ölünce katliam olmuyor. Sen makyaj yapabilmen için yüzbinlerce hayvan katledilince katliam olmuyor kasaptan et alınca katliam olmuyor kurban bayramın Allah'ın emrini yerine getirince mi katliam oluyor ?

77
8
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

düşünce özgürdür..bana göre de hayvan katliamı..ibadet oldugu nerden belli???

yanıt5
yanıt38
AHMET:

tavuk büyükbaş küçükbaş kesilmedik günmü var ozaman çık hergün konuş katliam yapmayın de islama saldırmak için kılıf arama inancın yoksada inanan müslümanların inancına ibadetine karışma iyice saçmalamaya başladınız

56
10
yanıtYanıtla
Erkan Can :

inanmıyorsun diye ben sana karışmıyorum,ama sen benim inancımla alay edebiliyorsun ve bunu halka açık bir mecrada topluma o ya da bu şekilde mal olmuş bir insan olarak, daha vahimi konu hakkında hiçbir bilgi sahibi değilken yapıyorsun..cahil cesareti mi oluyor bu ?

49
11
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bu hatice yıllar sonra nereden çıktı yine. Mezhepsel farklılıklarına hoşgörü ile bakıyoruz, fakat dini değerlere saldırman yanlıştır...

49
5
yanıtYanıtla
Recep KASA:

Yediği diğer etler , gökten zembille iniyor ondan katliam olmuyor, o zaman her gün kesilen tavuklar da katliama uğruyor.

44
7
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

CAHİL ET YERKEN AĞAÇ TAM TOPLANMIŞ ETLERİ YİYORYA

40
9
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Şöhret basamaklarını bazı zenginlerin yatak odalarında geçirdikten sonra hızla yükselen ve bu şöhretin diyeti olarak da müslümanların Allah'ın emri olan kurban kesme ibadetini itibarsızlaştırmaya çalışmaları boş ve beyhude bir çalışmadır . Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır .

41
8
yanıtYanıtla
Fatih :

bu kim yaa

36
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title