Haberler

Hatice'den "Gurbetçiler olmasaydı ülke zor durumda kalırdı" diyen Sinan Akçıl'a tepki

Güncelleme:

Seçimin ardından Hollanda'da konser veren Sinan Akçıl'ın gurbetçilere "İyi ki varsınız, siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" demesi tepki çekti. Akçıl'ın sözlerini eleştiren Hatice, "İroni yapıyor diyeceğim de çok eşliliği seviyordu abi pardon, beline kuvvet" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Akçıl, pazar günü oy verdikten sonra Hollanda'ya gitti. Pazartesi sahne alan Akçıl, kendisini dinlemeye gelen gurbetçilere teşekkür ederek "İyi ki varsınız, siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" dedi. Konserdeki videonun kısa sürede sosyal medya yayılmasının ardından Akçıl'ın sözleri tepki çekti.

SÖZLERİ HATİCE'Yİ KIZDIRDI

Seçimde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini ilan eden Hatice, Sinan Akçıl'ın konserdeki sözlerine sessiz kalamadı. Tepki gösteren Hatice, "İroni yapıyor diyeceğim de çok eşliliği seviyordu abi pardon, beline kuvvet" diyerek dikkat çekti.

"ÜLKENİN SİZE ÇOK İHTİYACI VAR"

Konserinden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Sinan Akçıl, "Pazartesi yapmayalım dedim, yapalım dediler yaptık. Güzel Hollanda ve güzel gurbetçi vatandaşlarımız size 3,5 kişi tarafından her ne söylenirse söylensin bu ülkenin size çok ihtiyacı var.

Hatice'den 'Gurbetçiler olmasaydı ülke zor durumda kalırdı' diyen Sinan Akçıl'a tepki

"HEPİMİZİN KAVGASIZ BİR 5 YILI DAHA BAŞLIYOR"

Sinan Akçıl, seçimin ardından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullanmıştı: "14 mayıs sabahı bir yazı yazmıştım oyum sana aslan kardeşim Muhammet Küçük diye... Daha 23 yaşında hayatını elinden aldı lanet terör örgütü PKK ama artık en azından biraz daha rahat uyursun cennetinde. Bu vatan hepimizin kavgasız gürültüsüz bir 5 yıl daha başlıyor yarından itibaren. Kırmızı/Beyaz gerçek olan gerisi sadece yalan dolan. Hayırlı olsun."

Hatice'den 'Gurbetçiler olmasaydı ülke zor durumda kalırdı' diyen Sinan Akçıl'a tepki

Hatice'den 'Gurbetçiler olmasaydı ülke zor durumda kalırdı' diyen Sinan Akçıl'a tepki

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sinan Akçıl Hollanda Türkiye Hatice Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor?
500

Yorumlar (7)

mahmut:

Hatçe gurbetçiler için sakın konser düzenleme... gelme isternmiyorsun... Çok eşlilik falan size ters bize de ters olmamalı ama grup eğlence alkol partilerini de desteklemeyeceksin o zaman

75
31
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

kaç yıldır devlet var kimin çok eşliliği var tüm kaset kumpasları chp de. geri kafalısınız hepiniz ağzınıza sakız gibi aynı lafları alıp çiğneyin. bence soda için de hazmedin.

44
20
yanıtYanıtla
Demet Alptekin:

Diyene bak ! Hatice seninde n olduğunu görüyoruz

43
19
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

koskoca türkiyeyi gurbetcilermi geçindiriyr allah beyin vermiş ama kullanmiyor bunlar

7
7
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Gayrı meşru Çok sevgililik ,iliski normal...çoklu her türlü iğrençlik normal.... Tüm sorumluluğu üstlenerek evlilik mi kötü

7
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sızler bu ulkenın karalama kagıtlarısınız.

6
4
yanıtYanıtla
ERKAN :

suriyeliler, afganlar şimdide gurbetçiler olmasaydı zor durumda kalırdık. arkadaş ne kadar aciz bir ülkeyiz ki birileri olmasaydı yaşayamıyoruz. birilerini övecem yaranacam diye hakaret etmmiş resmen

1
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title