Haberler

Bergüzar Korel, Bornozlu Paylaşımıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Güncelleme:

Dizi oyunculuğunu bıraktığı açıklamalarıyla hayranlarını üzen Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu pozuyla gündeme oturdu.

Oyunculuktaki performansıyla adından söz ettiren şimdilerde ise sadece müzik ve tiyatroyla ilgilenen güzel oyuncu Bergüzar Korel, bornozlu paylaşımıyla adından söz ettirdi.

KARİYERİNDE RADİKAL DEĞİŞİKLİK YAPTI

Son olarak eşi Halit Ergenç ile birlikte Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde rol alan güzel oyuncu Bergüzar Korel, paylaştığı fotoğrafla bir anda çok konuşulanlar listesine girdi. Kariyerinde radikal bir değişiklik yaparak bundan sonra yoluna tiyatro ile devam edeceğini açıklayan Korel'in bornozlu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel, Bornozlu Paylaşımıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

TAKİPÇİLERİ TARAFINDAN BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Takipçileri tarafından bu fotoğrafı beğeni yağmuruna tutulan Bergüzar Korel'e gelen yorumlar da oldukça fazlaydı. Fan sayfalarında da paylaşılan bu fotoğrafa oyuncunun sevenleri tarafından güzel yorumlar gelirken, kimileri de bornozlu fotoğraf akımına uyduğu için tepki gösterdi.

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel, Bornozlu Paylaşımıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Güzel Oyuncu Bergüzar Korel, Bornozlu Paylaşımıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Halit Ergenç Kanal D Haberler

500

Yorumlar (20)

TAKA:

bergüzar hanim her zaman zarif kibar alımlı bakımlı bir anne ve hanımefendidir.

7
9
yanıtYanıtla
BERK:

midem bulandı

8
5
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Tüm Devlet imkanları ellerinde İstanbul seçimlerinde hile var diyorlar. Büyükçekmece nüfus müdürü nerede sizin memurunuz değilmi? Maltepe ilçe seçim kurulu sayımı tekrarlayacak mış. Soldan sağa say, Sağdan sola say, Yukarıdan aşağıya say, Aşağıdan yukarı say, Mılletle dalga geçiyorlar. Maltepe ilçe seçim kurulu sayımı tekrarlatırsa hakkında görevini yapma yeteneği olmadığından, görevi ihmalden yargılanmalıdır. Acaba İstanbul Buyükşehirde yolsuzlukları kapatmak için kaç gün daha lazım.

6
4
yanıtYanıtla
....:

ANTARTİKA GİTMEN LAZIM. . . PENGUENLERE.

yanıt3
yanıt1
ULU BEY:

Hey baksana gezide aldığın para az geldi galiba yani daha eskimeden bu şekilde biraz para kazanayım dedin yani, doğru yapıyorsun et bayağı pahalı.

7
2
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Su kadında ülkemde sanatcı dıye anlıyor ya pes pes!!!!! Neresı sanatcı bunun!!!yapmayın allah askına!!!!gezıde en ön sıradaydı bu kadın neden ceza almadı??bırı bana acıklayabıkır mı????

5
2
yanıtYanıtla
ALEMSİN HUHAA:

at ağızlı çirkin kadın

4
3
yanıtYanıtla
samim:

hay agzina saglik

yanıt1
yanıt0
ALEMŞM TABİİİİİ:

sen kendi ağzını görsen var ya. . tam bir lağım gibi leş. . . bak aynaya gör kendini. .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

yoğ. !!! artuğ. !!! kız sen eskisi gibi ehlakını bozmayasın. ehlaklı kalasın.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title