Haberler

Gülben Ergen'in keyfini kaçıran soru! Muhabirlerin yanından koşar adımlarla uzaklaştı

Güncelleme:

Katıldığı ödül töreninde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'in kendisine açtığı davayla ilgili sorular yöneltmesi üzerine keyfi kaçtı. Soruları yanıtsız bırakan ünlü şarkıcı, muhabirlerin yanından hızla uzaklaştı.

Şarkıcı Gülben Ergen, bu yıl 'Dijital Yalnızlık' temasıyla düzenlenen 'Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması'nın ödül törenine katıldı. Muhabirlerle sohbet eden Ergen'in, eski eşi Erhan Çelik'in kendisine açtığı davayla ilgili sorular yöneltilmesi üzerine morali bozuldu.

KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTI

Keyfi bir hayli yerinde görünen Gülben Ergen'e, gazeteciler; "Hakkınızda istenen hapis kararı ile ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusunu sordu. Şarkıcı konuyla ilgili, "Bugün sanat için buradayız, hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek koşar adımlarla gözden kayboldu.

EMİNE BULUT PAYLAŞIMI BAŞINA İŞ AÇTI

Erhan Çelik'le 2017'de boşanan Gülben Ergen, ağustos ayında Kırıkkale'de eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetine ilişkin Facebook hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Konut dokunulmazlığını ihlal hafif gelir, 'Ne var canım arabasını çizmişse' derler. Ama o kesici aletle saatlerce beklediğinin bir önemi yoktur" ifadesini kullanmıştı.

2 YIL 4 AY HAPSİ İSTENİYOR

Bu sözlerin daha önce aralarında konut dokunulmazlığı ve mala zarar verme davasına atfen yazıldığını ileri süren Erhan Çelik, eski eşini savcılığa şikayet etti. Bunun üzerine Gülben Ergen'in 2 yıl 4 ay hapsi istendi.

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı;

Gülgen Ergen'in keyfini kaçıran soru! Muhabirlerin yanından koşar adımlarla uzaklaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (9)

Deniz saynur..:

Bi insanin kendi kendinı bitirme yok etmesinin en büyük örneğidir gülben Ergen herkesin nefet ettigı kisi haline gelmiştir malesef..

28
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu da yıllardır çıkamadı "ergen"likten,hep aynı hep aynı

15
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bu kadını görünce midem bulanıyor. . .

11
0
yanıtYanıtla
BalkanCI:

Berbat bir kadın

9
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu kadını hiç sevemedim nedense

6
0
yanıtYanıtla
ZAZA DAYI:

gülben hanım videolarınıza restorasyon istiyoruz çok bulanık hiçbişey görünmüyo:))))))

2
1
yanıtYanıtla
ayhan ışık:

Videosu (bj li filan) çıktığının ertesi mgün trt ye sanatçı diye çıkardılar, vah ülkem vah daha sanatçı diye neler göreceğiz zaza dayı

yanıt0
yanıt0
Ayşe:

Kötü kalpli

0
0
yanıtYanıtla
Guarados:

Evlense böyle olmazdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title