Haberler

Gülben Ergen, Altın Kelebek'e Transparan Elbise ile Katıldı

Güncelleme:

Son dönemlerde ismi gündemden düşmeyen Gülben Ergen, Altın Kelebek Ödülleri'ne cesur sayılabilecek transparan bir elbise ile katılmayı tercih etti.

'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Bu özel geceye katılanlardan biri de Gülben Ergen'di.

TRANSPARAN ELBİSE İLE KATILDI

Erhan Çelik'ten olaylı bir şekilde boşanmasının ardından evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan Gülben Ergen, geceye boncuk işlemeli transparan bir elbise ile katılmayı tercih etti.

GÜLÜCÜKLER SAÇTI

Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakmak isteyen ünlü şarkıcının gece boyunca yüzünden gülücükler eksik olmadı.

İşte Gülben Ergen'in geceden fotoğrafı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zorlu Center Gülben Ergen Magazin Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (32)

Herşey boş:

Yalan kadın.. herşeyi yapmacık samimiyetsiz

44
1
yanıtYanıtla
dolunay:

karaktersiz kadin onla bunla fingirdesen biri ustelik evliyken yazik....

40
1
yanıtYanıtla
wossss:

tatlısesın sıhırlı deynegınden cıkan sahsıyetler

36
2
yanıtYanıtla
Esra:

Sende mi kocanı aldattın yaran mı var

yanıt0
yanıt1
sevo:

EEE bunlarıda sanatçı olarak sayıp oraya çağırıyorsak bize zenginin parası züğürtün çenesini yormaktan başka bir sözü aklıma getirmiyor. . . . Hakediyoruz böylerine şak şak yapmayı

36
0
yanıtYanıtla
birisi:

yeni birilerini bulma arayışı içinde

35
1
yanıtYanıtla
AHMET:

HİÇ BİRİNİZ ONUN TIRNAĞI OLAMASSINIZ

2
31
yanıtYanıtla
hadi oradan:

kuş uçtu uçuyor ahmeeeeeet

yanıt2
yanıt0
can:

bu tıplerın para ıcın yapmayacakları hıc bırsey yokturrr

31
0
yanıtYanıtla
asasasa:

zamanında sanatcı sarkıcı dıye onumuze sundukları

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title