Haberler

Gizem Karaca'nın Dizideki Sevişme Sahneleri Önceden Sosyal Medyaya Düştü

Güncelleme:

Güzel oyuncu Gizem Karaca'nın sevişme sahnelerini dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan önceden sosyal medyadan paylaştı.

Aşk yaşadıkları gündeme gelen ancak Survivor yarışmacısı Anıl Tetik'in "Aramızda aşk yok, arkadaşız" dediği Gizem Karaca, başrolünü oynadığı Güzel Köylü dizisindeki rol arkadaşı Berk Cankat'la samimi sahneler çekti. Karaca'nın aşk karelerini dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan sosyal medyadan paylaştı.

Güzel oyuncunun Survivor adasına giderken yolcu ettiği Tetik'in açıklamaları sonrası bu sahneleri çekmesi manidar bulundu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Şevki Doğan Gizem Karaca Güzel Köylü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (59)

BelliMobil-IOS:

Türkiye'deki her köy dizisi köylünün ahlakını bozmak için yapılmıştır

65
1
yanıtYanıtla
sana neMobil-ANDROID:

bu haberin simdi bize ne faydasi var

49
3
yanıtYanıtla
İİİİ:

Aziz mübarek gün de bari böyle ahlaksız haberler vermeyin

44
4
yanıtYanıtla
dogrucudavutMobil-ANDROID:

sanat için herşey yapılıyorsa ya Allah için ne yapiyorsunuz

40
6
yanıtYanıtla
dhjchjhMobil-IOS:

bu oyuncular gercek hayatta nasil yasiyorlar kocalari karilarii ne yapiyor digruya alan memnun veren memnunn genis insanlar genisşş

40
5
yanıtYanıtla
ha hamobilWeb@haberler.com:

Reyting düşünce her yol mübah demiş adam :-D

39
0
yanıtYanıtla
emine:

terbiyesizler

32
6
yanıtYanıtla
tayfun:

rol icabı öpüştük, rol icabı seviştik, rol icabı çocuk yaptık. . . :))) oooohh ne güzel hayat bea:)

35
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cok guzel birbirlerine yakisiyorlar siz tas devri insanlarina bakmayin

4
32
yanıtYanıtla
germiyan:

anlaşıldı, dizilerin çoğu aşk meşk fantazi olmadan yapamıyor birileri benliğimize bunu entegre etmeye çalışıyor ne izleyeceğimizi şaştık çoluk çocuk. ahlak yapımızı çökertmeye çalışıyorlar

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title