Haberler

Genç Kızlar Ceyda Ateş'i Umursamadı

Güncelleme:

Ceyda Ateş ile eski rol arkadaşı Burak Can'ı gören genç kızlar fotoğraf çektirmek istedi. Genç kızlar, Burak Can'la poz vermeyi tercih edince Ceyda kenarda bekledi.

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, genç kız hayranlarının fotoğraf çektirmek istememesiyle dondu kaldı.

Hürriyet'in haberine göre, oyuncu Ceyda Ateş, 'Yılanların Öcü'ndeki eski rol arkadaşı Burak Can ile önceki gün Arnavutköy'deydi. İkiliyi gören genç kızlar yanlarına gelip fotoğraf çektirmek istedi.

KENARDA BEKLEDİ

Ceyda Ateş tam saçını düzeltiyordu ki, kızlar sadece Burak Can ile poz verdi. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu kenarda Burak Can'ı bekledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılanların Öcü Ceyda Ateş Burak Can Hürriyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

):

kizlarda biseye benzese ergen surusu

20
3
yanıtYanıtla
reis:

kim la bu oğlan ne yeni yetmeler var tv izlemeyeli gündem bayağı deyişmiş büyük haber neler kaçırmışız biz yaaa

21
2
yanıtYanıtla
adln:

ceydanın da cok umrundaydı

13
2
yanıtYanıtla
HürgeneralMobil-ANDROID:

Türkiye nin o kadar sorunu varken yaptığınız haberler yersiz.bunlar kimki haber yapıyorsunuz.şımartıyorsunuz.boyle devam ederseniz.telefonumdan kaldıracagım uygulamanizi

12
0
yanıtYanıtla
ayşee:

Ne olmuş yani çokta önemli

6
1
yanıtYanıtla
...:

kızlar, kendilerinde olandan olanla olmaktan oldum olası hoşlanmazlar. . . !

4
2
yanıtYanıtla
harun abiMobil-ANDROID:

heeee..olmiş.ne olmişş

3
0
yanıtYanıtla
Stenlie:

Zaten bu dizilerdeki karakterlere hayran olanlar çoluk çocuk tayfası. Yani hayatı tozpembe görenler ;)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title