Haberler

Genç kızı kameralar önünde azarlayan Esra Erol'a bir tepki de Doğa Rutkay'dan: Kınıyorum

Güncelleme:

Esra Erol'un yayınında 18 yaşındaki genç kıza yüksek sesle öğütlerde bulunması, birçok ünlü ismin tepkisini çekti. Erol'u, Hazal Kaya'nın ardından Doğa Rutkay da sert bir dille eleştirdi. Rukay, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Bu nasıl bir yayın? Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!" dedi.

Esra Erol'un programına çıkardığı 18 yaşındaki Elif'e olan tavrı günlerdir konuşuluyor. Erol'un yayına çıkma istemeyen genç kıza"18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" birçok ünlü isimin tepkisini çekmişti. Bergüzar Korel, arkadaşı Esra Erol'a destek verirken Hazal Kaya, Doğa Rutkay ve Yasemin Kay Allen ise Erol'u davranışından dolayı eleştirdi.

"BİR KADIN ÜZERİNDEN ŞOV YAPIYORSUN"

Kaya paylaşımına şunları yazdı: "Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara 'Orada ne işi varmış?' demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?"

Genç kızı kameralar önünde azarlayan Esra Erol'a bir tepki de Doğa'dan: Bu nasıl bir yayın!

"BU OLACAK İŞ MİDİR?"

Kaya'nın ardından Doğa Rutkay'da Erol'u şu sözlerle eleştirdi: "Bu nasıl bir yayın? Biz kızlarımızı kadınlarımızı korumaya, bunca insan birlikte mücadele ederken, kampanyalar, imzalar atılırken! Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!" dedi.

Genç kızı kameralar önünde azarlayan Esra Erol'a bir tepki de Doğa'dan: Bu nasıl bir yayın!

"İZLEDİĞİM EN KORKUNÇ ŞEYLERDEN BİRİ"

Erol'a bir tepki de Yasemin Kay Allen'dan geldi. Allen, "Esra Erol'un programında o gencecik kıza yapılan benim televizyonda izlediğim en korkunç şeylerden biri. Gencecik bir kadın, bir kız üzerinden kadınların birbirlerini ezmesi, ahlâk taslaması, toplumun önünde linç edilmesi o kadar vahim ki. O kadar utandım ki. Yazıklar olsun."

Genç kızı kameralar önünde azarlayan Esra Erol'a bir tepki de Doğa'dan: Bu nasıl bir yayın!

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Yasemin Kay Allen Doğa Rutkay Hazal Kaya Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (7)

Mavi Beyaz:

Asıl kınanması gereken Esra Erol değil sizlersiniz. Anne babasının vermediği terbiyeyi Esra Erol vermiş. Anne babalar seslerini küçük yaşta yükseltmeyip, şımartıp başlarına çıkarttıları için zaten toplum bozuldu. Görüyoruz güldür güldür programında ki saçma sapan espirilerinizi. Sizleri izleyip yetişen nesili görün işte.

82
36
yanıtYanıtla
Hsn:

Esra Erolu izlemem ama çok doğru söylemiş reklamını yapmışsada yapmış ama söylediklerinde gram yanlış yok siz kendinize bakın herkes özgürdür ayağına her haltı yapabileceğinizi sanıyorsunuz

76
29
yanıtYanıtla
Paraner:

Esranın orda kızı azarlamaya suçlamaya ne hakkı var kız cahil biri olmasa eminim esraya dava açardı.

64
39
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

memleketin düşkün,seviyesiz ve ahlaksız tipleri üzerinden para kazanmaya çalışan bir kadın. tencere kapak yani.

74
26
yanıtYanıtla
Ahmet Kuzu:

Kadin programlarina karsiyim...esra erolun soyledikleri yuzde yuz dogru Bu memlekette 3 5 manita edinmeyi ünlulerden Aldatmayi ünlülerden ve dizilerden Tacizi tecavuzu dizi vs lerden Şiddeti dizi vs lerden Dede torun yaş oraninda iliskiyi ünlulerden Ogrendi bu millet Milleti önce bozdunuz .simdi niye yamuksun diye kizmak? Tv yayinlari nereye yonlendrirse millet oraya kanalize oluyor..bu da bilincli yapiliyor.... Ünlüler her kotulugun basi sizsiniz

89
10
yanıtYanıtla
Harun ÇAĞLAR:

sen kimsin esra bu ne curet ....izlemeyin şu kadının programını yaaaa kendini beğenmiş....

35
23
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Esryi sevmem izlememde kendi kızı yok tabi .sevimsizin nefret ederim ondan

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title