Haberler

    'Ferhunde Hanımlar'ı tekrar çekmek istiyoruz

    Güncelleme:

    HATİCE Aslan, Hülya Koçyiğit'in "Film Gibi Hayatlar" programına konuk oldu.

    HATİCE Aslan, Hülya Koçyiğit'in "Film Gibi Hayatlar" programına konuk oldu. 1993-1999 yılları arasında yayınlanan, 1780 bölüm süren "Ferhunde Hanımlar" dizisinde oynayan ve o projenin kendisi için çok önemli olduğunu belirten oyuncu, "Ferhunde Hanımlar"ı tekrar çekmek istediklerini söyledi: "Ferhunde Hanımlar'ı tekrar yapmak istiyoruz aslında ama bir türlü buluşamadık. Tekrar gündeme getirmek istiyoruz. Girişimde bulunduk ama araya pandemi girdi."

    DOKUZ KARDEŞİN ALTINCISIYIM

    Dokuz kardeşin altıncısı olan ve kalabalık bir ailede büyüdüğünü belirten Hatice Aslan böyle bir ailede büyümenin kendisine çok şey kattığını söyledi: "Her birimiz şu an ayrı şehirlerde ve ülkelerdeyiz. Annem çok cömert bir kadındı. Bizim için her şeyi yaptı. Babam çok çalışkandı. Sivas'taki çocukluğum, hatta lise yıllarıma kadar olan kısım benim için çok özeldir."

    NEŞE KARABÖCEK'İ TAKLİT EDERDİM

    Küçük yaşlardan itibaren şarkı söylediğini ve o yaşta Neşe Karaböcek'in şarkılarını dilinden düşürmediğini belirten Hatice Aslan, Karaböcek'i taklit ettiğini anlattı: "Neşe Karaböcek'in şarkılarını söylüyordum. Nereden aklıma geliyor? Nasıl o duyguyu yaşıyorum? Yani mümkün değil. Taklit ediyordum farkında olmadan."

    OĞLUM OYUNCULUK YAPMAYI HİÇ İSTEMEDİ

    34 yaşındaki oğlu Ekin'e oyunculuk tekliflerinin çok geldiğini ama kendisinin hiç istemediğini söyleyen Hatice Aslan "Ekin oyunculuğu hiç istemedi. Çok zorladılar, hatta teklifler geldi ama 'Oyuncu olursam benim gerçek mesleğim arka planda kalır' dedi. O zamanlar resim yapıyordu. O yüzden istemedi" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Neşe Karaböcek Hülya Koçyiğit Hatice Aslan Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title