Haberler

Eser Yenenler Yeni Sevgilisiyle Gittiği Düğünde Eski Sevgilisiyle Pişti Oldu

Güncelleme:

İbrahim Büyükak'ın pazar günü düzenlenen düğün törenine yeni sevgilisi Berfu Yıldız'la katılan Eser Yenenler, eski sevgilisi Dila Tarkan'la burun buruna geldi.

İbrahim Büyükak uzun süredir birlikte olduğu Nurdan Beşen'le geçtiğimiz pazar günü nikah masasına oturdu. Çiftin düğün törenine ailesi ve yakın dostları katıldı.

KREDİYLE TATİLE YOLLAMIŞTI

Eser Yenenler 2016 yılında sosyetik güzel Dila Tarkan'la aşk yaşamıştı. Hatta o dönemde parasız olmasına rağmen sosyetik sevgilisini Bali'ye tatile götürmek için banka kredisi çektiğini, ayrıldıktan sonra da borç ödediğini anlatmıştı.

Eser Yenenler ve eski sevgilisi Dila Tarkan

PİŞTİ OLDU

Bir süredir 2015 Miss Turkey 4. güzeli Berfu Yıldız'la birlikte olan Eser Yenenler, Üç Adam ekibinden yakın dostu İbrahim Büyükak'ın düğününde şoke oldu. Yenenler, eski sevgilisi Dila Tarkan'la göz göze gelmemek için büyük çaba sarf etti.

NİSPET YAPTI

Düğünde çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Berfu Yıldız, adeta nispet yaptı. Yıldız, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları kalp koyarak paylaştı.

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

realist:

bu ayı da olupta bizde olmayan ne var ? bu kızlar para peşinde oldugu sürece seks objesi olmayı hakediyorlar. dünde agaoglu 18 lik hatunu yiyordu. karılar para, adamlar delik peşinde.

16
0
yanıtYanıtla
birisi:

Ben en cok bu kadinlara hayret ediyorum!!!!Kadinlari bir sex objesi kilmak icin caba gosteren, bu gibi erkeklerle fingirdesenler.

10
0
yanıtYanıtla
cosmos:

eski sevgilisi çirkin bu karı güzel

8
0
yanıtYanıtla
123456:

şöhretli eser değilde normal bi eser olsaydı bu kız bakar mıydı??her zaman işe yarayan teori : money of power

6
1
yanıtYanıtla
KAAN:

PARA VE ŞÖHRET OLDUMU İNSANLARIN ŞİŞMANSIN BAHANESİDE ORTADAN KALKIYOR

5
1
yanıtYanıtla
mikrop:

güzel kızlarım hayvanları sevin tamam da . . . . gidin hayvanları sevin , bu ne böyle okaliptüs''ü fazla kaçırmış panda kıvamında , modele bakın allahaşkına , para mıdır hayallerinizin erkeğini böyle modelleyen. . .

2
3
yanıtYanıtla
................:

bi kişide mutluluklar dilesin arkadaş ne kadar fesatsınız

5
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ŞÖHRET PARA OLDUMU AŞKTA ÇOK DOSTTA İSTEDİYİN KADAR ÇİÇEK SULA OÇİÇEKLER SANA KÜSMEZ HERGÜN BİR ÇİÇEK SULARSIN ŞÖHRET PARA OLDUMU ETRAFIN GÜL BAHÇESİ OLUR SULA ÇİÇEKLERİ SULA ESER ESER DOĞARKEN YÜZÜNE GÜNEŞ DOĞMUŞ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
yasin öz:

para böyle bozar insanı. . . . bu kadın buadamla neden birlikte olurki acaba. . . .

4
0
yanıtYanıtla
ESNEZ:

Eski her zaman vefakardır iyi gün sevgilisi o Eser. 2015 Miss Turkey 4. güzeli. Sen gündemden düşer düşmez başka ESER bulacak. Güzellik yarışmasına bir kız neden katılır sence?

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title