Haberler

Emir Berke, İbrahim Tatlıses'in Elini Öptü

Güncelleme:

Sevilen oyuncu Emir Berke Zincidi, Instagram'dan İbrahim Tatlıses'le fotoğrafını paylaşarak" imparator elini öpmek nasip oldu" yazdı.

En son "Bir Deniz Hikayesi" dizisinde oynayan Emir Berke Zincidi, sosyal medya hesabı Instagram'dan İbrahim Tatlıses'le fotoğrafını paylaştı.

"ELİNİ ÖPMEK NASİP OLDU"

Zincidi, paylaştığı fotoğrafa "Dün gece karşılaştık imparator elini öpmek nasip oldu" notunu düştü.

İşte o fotoğraf;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emir Berke Zincidi İbrahim Tatlıses Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

qwertyuı:

çok itici bir çocuk

17
1
yanıtYanıtla
TIRŞIK:

NE İMPARATORU BE YALAKANIN ÖNDE GİDENİ. . . . PARAYA TAPAN ZİBİDİNİN ÖNDE GİDENİ. . . . TİPE BAK

13
4
yanıtYanıtla
aslı:

çok sevimsiz çocuk

7
2
yanıtYanıtla
adige:

bu coccugu 5 sene sonra görnek lazım bunun ailesi yokmu kmdir ne dir anlaşılıır gibi degil örnekleri cok ziyan oollcak

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cok ayip. sonucta ibrahim tatlises türkiyenin saygideger sanatcilarindan birisi

3
2
yanıtYanıtla
nesMobil-ANDROID:

Öpenmi şirin öpülenmi ayırt edemedim bak şimdi ikiside tatlı bu ne yaman çelişki ?? Habere bak

2
0
yanıtYanıtla
biz hangi tarihte yaşıyoruz:

Türkiye tarihinde sayısız siyasetçi;;engellilere göre tüm ülkelerini dizayn etmiş, market raf boyunu, bankamatik boyunu engelliye göre ayarlamış, her marketin önüne en az 35 tane engelli park yeri koymuş, hastaneleri, postaneleri, okulları, kısacası bir ülkede apartmanlar, parklar dahil olmak üzere kısacası her yeri engellilere göre 1817''lerde dizayn etmeye başlayan 1935''yasalaştırangelişmiş ülkeleri ziyaret edip, bu gelişmeleri bu ülkeye getirmemişlerdir. Tabuları yıkmış gibi oldum ama araştırabilirsi

0
2
yanıtYanıtla
Hezilcayi:

Sene 1998 Siwis te calisiyorum bana lobiden sanatciyi havuzbasina getirin dediler isim soyelmediler arkadasimla gittimde ne gorum Ibrahim tatlises . Hayatimda gormek istedigim tek kisiydi . 2 saatlik konser icin 56 bin tl almisti.

1
0
yanıtYanıtla
Ayca:

Ayu bu cocuk her yerde tipe bak lan sunu cıkamadım ortaya

0
0
yanıtYanıtla
ÇAGLAR ADİGE:

YILLARDIR ADAMIN KONSERLERİNE AVUÇ DOLUSU PARA ÖDEYİP DİNLEDİNİZ ŞİMDİ KARŞISINA GEÇİP LAF SÖYLÜYORSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title