Haberler

Emel Acar, Erdal Acar'dan Şiddet Gördüğü İçin Boşanmış

Güncelleme:

Sosyetik çiftin 19 yıllık evliliğinde bardağı taşıran son damla Erdal Acar'ın, Emel Acar'a uyguladığı şiddet olmuş.

Emel ile Erdal Acar çifti 19 yıllık evliliklerine son verdi. Aldatılmaya sürekli göz yuman Emel Acar, iddiaya göre eşi tarafından şiddet görünce soluğu mahkemede aldı.

ALDATILMAYA GÖZ YUMDU

Bir dönem çapkınlıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Erdal Acar, 19 yıl önce Emel Acar'la evlenip aile babası oldu. 1993 Türkiye Güzeli de olan eşinden 2 çocuğu bulunan sosyetik işadamı, son aylarda yine 'çapkınlık' dedikodularıyla magazin kulislerinde adından söz ettirdi. Dedikodulara göre Emel Acar, çocukları için ihanetlere göz yumdu ve yuvasını yıkmadı. Ancak geçtiğimiz aylarda yaşanan bir olay bardağı taşıran son damla oldu.

HİÇBİR MADDİ TALEPTE BULUNMADI

İddiaya göre Erdal Acar, bir gece yarısı öfkesine yenik düşerek eşini feci şekilde dövdü. Yüzü gözü şişen Emel Acar, bu dayak olayından kimsenin haberdar olmaması için dışarıya adım bile atmadı. Sosyetik güzel, davetlere katılmamakla kalmayıp sosyal medyadan yaptığı fotoğraf paylaşımlarına da ara verdi.

BOŞANMAYI EMEL ACAR İSTEDİ

İhanetleri affedip şiddeti sineye çekmeyen Emel Acar, boşanmayı isteyen taraf oldu. Sosyetik güzel, mahkemede Erdal Acar'dan maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadı.

Kaynak: Magazin

Erdal Acar Emel Acar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

arzu a.:

bende kocamla kavga ediyorum bana vuruyor sonra barışması çok zevkli oluyor. . bence boşanmakla hata yapmışlar

7
39
yanıtYanıtla
geçmiş olsun:

mazoşist misin bacım sen ?bari dile getirme! bu saçmalığa inanacak erkek bozuntuları vardır. bence sen bir psikiyatr a git. Allah şifa versin sana da ona da. .

yanıt0
yanıt0
ihsan:

ARZU abla helal olsun örnek insansın ;)kavgayı vurmayı tabiki desteklemiyoruz ama ufak bir şiddetle boşanılmaz

yanıt0
yanıt0
ARZU A.:

iHSAN SAĞOL KARDEŞİMİ HERALDE BOŞANILMAZ BOŞANSAM SANKİ YENİDEN EVLENDİĞİM ADAM FARKLIMI OLACAK ONLADA SIKICI HIR GÜR HAYAT OLACAK. ELİMDEKİNİN KIYMETİNİ BİLİRİM ÇOLUĞUM ÇOCUĞUMLA ARIMLA NAMUSUMLA KOCAMA YUVAMA SAHİP ÇIKIYORUM DAHA NE ? :)))

yanıt0
yanıt0
GAYSERİLİ:

BANA KIZSANIZDA FARK ETMEZ TEK ŞEYE EMİNİM, KOCANIN KÖTÜSÜ BİLE KOCADIR.

7
19
yanıtYanıtla
efe - istanbul:

annem babamdan boşanmıştı o zamanlar 13 yaşımdaydım babam yurt dışına gitti annemde başka bir adamla evlendi. bir oğlan çocuğu olarak elin adamı annemle odalarına çekildiğinde hissettiğim acıyı utancı üzüntüyü asla unutamam. çocuğu olan çok ciddi bir sebep olmadıkça boşanmasın benim canım çok yanmıştı. elin adamıydı o annemle evli olsa bile

14
4
yanıtYanıtla
suzan:

ANNEN SANAMI SORACAKTI EVLENİP EVLENMEYECEĞİNİ MAL

yanıt0
yanıt0
merve öztürk:

benim annem de sonradan evlenmişti. ilk zamanlar garip gelmişti annemi hep öz babamla göre göre göz alışmış tabii sonra yeni kocasına da alıştık ama seni anlıyorum kardeşim çok tuhaf dönemlerdir o dönemler. bizi ancak biz gibiler anlar.

yanıt0
yanıt0
BALTACI:

ULAN MAL DİYEN MAL ADAM DRAMINI PAYLAŞIP TAVSİYEDE BULUNUYOR

yanıt0
yanıt0
SAZAN SUZANA:

suzan sen kalpsiz kefaşenin tekisin, efe sen sen ol yuvanı yıkma ilerde arkadaşım

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title