Haberler

Eliz, Dizide Oynayacak

Güncelleme:

Murat Boz ile yaşadığı uzun beraberliğin bitmesinin ardından magazin gündeminde sıkça yer alan Eliz Sakuçoğlu oyuncu oluyor.

Aşk bitti, dizi başlıyor. Murat Boz ile yaşadığı uzun beraberliğin bitmesinin ardından magazin gündeminde sıkça yer alan Eliz Sakuçoğlu'ndan sürpriz bir haber var.

BAŞROL OYNAYACAK

Posta'da yer alan habere göre Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu bir televizyon dizisinde başrol oynayacak. Eliz'in hangi dizide oynayacağı şimdilik merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Murat Boz Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

SORULAR ?:

''Kadının çok da ilginç bir yüzü yada albenisi yok. '' demek nezaketen çirkin demek değil mi ? Baş rolde oyuncu olmak için ille yüz ve/veya beden güzelliği mi gerek ?

3
0
yanıtYanıtla
Bir dost:

Lafı bir yerinden anlamak diye bir deyim vardır sizde aynen öyle anlamışsınız. Bu hanım sokakta gezerken görebileceğin herhangi bir hanım imajı veriyor ne kadar süslenirse süslensin! yardımcı oyuncu tamam misafir oyuncu tamam ama başrol oyuncusunun ilgi çekiçi bir yanı , havası olmalı. Komedi filminde oynaycaksa o yönde aşk filminde oynıycaksa o yönde ilgi çekici bir şeyler olmalı. Onun oynıycagı diziyi izliyenler sadece murat bozun eski sevgilisi diye izliycekler ve hakkında haberlerde yapılacak tabi reyting devam etsin diye. . . Bu tip durumlar kalitesizliği getiri gerçek oyunculara haksızlıktır. Daha anlamamakta direniyorsanız o sizin probleminizdir.

yanıt0
yanıt0
özlemxx:

bir dost süper cevap :)

yanıt0
yanıt0
MEDYATİK ÜNİVERSİTESİ:

BU DÜNYADA MEDYATİK KAÇ KİŞİYLE AŞK VE FLÖRT YAŞARSAN O KADAR ÜNLÜ OLURSUN VE MEDYATİK ÜNİVERSİTESİNDEN ONUR DERECESİYLE DİPLOMANI ALIRSIN VE SEN DE ARTIK MEDYATİK OLURSUN. SONRASINDA DA MİNİMAL ÇALIŞMA İLE MAKSİMAL SERVET GELİR, YETER Kİ MEDYATİKLİĞİNİ DEVAM ETTİR.

3
0
yanıtYanıtla
Bir dost:

Ön yargılı olmak istemem ama başrol vererek bence yanlış yaparlar. Kadının çok da ilginç bir yüzü yada albenisi yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title