Haberler

Ekranlardan Uzak Kalan Mehmet Akif Alakurt, Türk Kadınlarını Aşağıladı!

Güncelleme:

Beklenmeyen bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına hakaret ederek, "Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." ifadelerini kullandı.

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Sıla dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla izlenen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınını aşağıladı.

"KULAĞINIZA KÜPE EDİN"

Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadarmükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" ifadelerini kullandı.

Ekranlardan Uzak Kalan Mehmet Akif Alakurt, Türk Kadınlarını Aşağıladı!

SON HALİYLE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTI

Oyunculuğunu bıraktığını açıklayan ve kendi köşesine çekilen yakışıklı oyuncu, tüm zamanını köpekleriyle geçiriyor. Sosyal medya hesabını da aktif kullanan Alakurt, son haliyle hayal kırıklığına uğratmıştı.

Ekranlardan Uzak Kalan Mehmet Akif Alakurt, Türk Kadınlarını Aşağıladı!

Ekranlardan Uzak Kalan Mehmet Akif Alakurt, Türk Kadınlarını Aşağıladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (73)

OFLU MUSTAFA:

BU VE BUNUN GÖRÜŞÜNÜ YORUMLARIYLA DESTEKLEYENLER.ASİL TÜRK KADININA HAKARET ETME NE HADDİNİZE.ÇOCUĞU SIRTINDA CEPHEYE MERMİ TAŞIYAN SİZİ DOĞURAN ÜLKEMİZİN BİR BÖLÜMÜNE ADINI VEREN. NENEHATUN LAR KARA FATMALAR GİBİ KAHRAMANLARA SAHİP OLAN KADINIMIZA HAKARET EDEN SİZLER CAHİL VE NANKÖR VEDE YOBAZSINIZ.CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR HADİSİNİDEMİ DUYMADINIZ.GİDİN SİZE EN YAKIN BİR KADINDAN ÖZÜR DİLEYİN ALLAHTANDA AF ETMESİNİ İSTEYİN.YAZIKLAR OLSUN SİZE KİMİN LAFIYLA HAREKET EDİYORSUNUZ.

103
1
yanıtYanıtla
Ceren:

Bir Türk kadını bunun canını güzel yakmış. Da bütün Türk kadınları arkasına tekme atmış gibi konuşmasaymış iyi olacakmış. Bir de bu tiple türk kadınları sana bakmaz arkadaşım ondanmı çamurlaştın acaba?

73
5
yanıtYanıtla
Fatma:

Yanılıyorsunuz bence çok yakışıklı bir bey

yanıt3
yanıt36
doğru:

vallaha doğru demiş

15
61
yanıtYanıtla
Şevki:

Aynen katılıyorum. Doğru tesbit

2
71
yanıtYanıtla
Suilo:

DOGRUSEMIS AYNEN KATIYOR TEBRIKLER

5
66
yanıtYanıtla
Deniz:

Eheee, Bosuna dememisler, köpruyu gecene kadar ayiyia daye diyeceksin diye.! Turk kadini budur iste.!!!

5
65
yanıtYanıtla
Ali U.:

Doğru demiş, bende nefret ediyorum çoğundan.

13
55
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

FATMA HANIM SANA HAKARET EDENİ SAVUNUYORSUN.YAKIŞIKLIMI OLMASI ÖLÇÜ.İNSANIN HUYU İYİ OLSUN.SENDE BİR KADIN OLARAK BU ZATI SAVUNUYORSUN ÇOK İLGİNÇ.TÜRK KADINI ŞEREFLİDİR BU SÖZLER YANLIŞTIR.

52
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,:

turk hanimlarina laf yok beyim sen kazik yediysen o senin sorunun hepisini kötülersensende bir noksanlik var galiba sucu kendinde ararsan iyi yaparsin

44
8
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title