Haberler

Demir Demirkan... HAYRANLARINA MÜJDEYİ VERDİ!

Güncelleme:

2015'te lise aşkı Seda İnce ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturan ve ardından baba olan şarkıcı Demir Demirkan, Amerika'ya taşınarak gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlamıştı. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Demir Demirkan hayranlarına güzel haberi verdi.

Bir süredir Amerika'da yaşayan ve zaman zaman işleri için İstanbul'a gelen Demir Demirkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden şehre geleceğini duyurdu.

Uçaktan bir video paylaşan ünlü müzisyen sevenlerine güzel haberi verdi.

2 AY BOYUNCA PENTAGRAM'LA BİRLİKTE SAHNE ALACAK

İstanbul'a gelen uçağın için bir video yayınlayan Demirkan, 2 aylığına Türkiye'ye geldiğini ve bu süreçte efsane grup Pentagram'ın vereceği tüm konserlere katılcağını müjdeledi.

Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Selam arkadaşlar, şimdi Türkiye uçağındayım. Böyle ani oldu biraz. Bir 15 gün falan İzmir'de olacağım.

Ondan sonra İstanbul'a geleceğim. 2 ay Türkiye'deyim. Yani anlayacağınız 25'indeki İzmit Pentagram konserinden Bostancı konserine kadar bütün konserlere katılacağım Pentagram'la ilgili.

Bir de bazı sürprizler var, benim de bir iki konserim olacak. Bir de başka işler var falan...

Onların hepsini sırası geldiğinde anlatacağım. Biraz ani oldu ama yavaş yavaş hepsi açığa çıkacaktır. Görüşmek üzere."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Demir Demirkan İstanbul Sadece Sondakika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title