Haberler

Demet Akalın, sahneye çıkarken yere kapaklandı

Güncelleme:

Uşak'ın kurtuluşunun 100.senesi için Uşak'ta sahne alan Demet Akalın, sahneye çıktığı sırada elbisesine takılarak yere düştü. Okan Kurt'un pansuman yaptığı Akalın, sonrasında konsere devam ederken kendisinin "Uşak Gazisi" olduğunu söyledi.

Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.senesine özel düzenlenen konserler Demet Akalın konseriyle son buldu. Binlerce hayranının takip ettiği konserde Akalın saatler 21.30'u gösterdiğinde sahne aldı.

"UŞAK GAZİSİ OLDUM"

En sevilen şarkılarını seslendiren Demet Akalın sahneden inip vatandaşların yanına giderek şarkılarına orada devam etti. Çok sayıda vatandaşla fotoğraf da çektiren Pop Yıldızı Akalın sahneye yürüdüğü esnada ayağı takılarak yere düştü. Güvenliklerin hızlı müdahalesiyle hemen yerden kaldırılan şarkıcı bacağından hafif şekilde yaralandı. Akalın'ın bacağına eşi Okan Kurt pansuman yaptı. Sonrasında konserine devam eden Akalın, şarkılarının ardından yaptığı konuşmada "Uşak gazisi oldum" dedi.

Demet Akalın şarkı söylerken kendini yere buldu

Demet Akalın, sahneye çıkarken yere kapaklandı

Demet Akalın, sahneye çıkarken yere kapaklandı

Demet Akalın, sahneye çıkarken yere kapaklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Uşak Haberler

500

Yorumlar (4)

Aşkın Laçin:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

22
5
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

iğrenççççç

18
4
yanıtYanıtla
Hayri :

Aslında tutuklanması lazım garsonun kafasına şampanya döktu bir zümreyi aşağıladı beni mesela kin ve nefrete sevketti şampanyadan nefret ettirdi bir garson olarak davacı olsam gece evden alırlarmı acaba ya da erteleyeyim mi

4
5
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

vay vaya vay habere bakmmıllette bunu beklıyordu kahır olduk yanı

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title