Haberler

Johnny Depp'e açtığı davayı kaybettikten sonra İspanya'ya taşınan Amber Heard'ün koltuk değnekli hali sevenlerini korkuttu

Güncelleme:

Johnny Depp ile olan olaylı davayı kaybettikten sonra 1 milyon doları ödeyerek İspanya'ya taşınan Amber Heard Heard, kızıyla sakin bir yaşam sürüyor. Dava sürecinde oldukça zor günler geçiren oyuncu, geçtiğimiz günlerde koltuk değnekleriyle topallayarak görüntülendi.

Amber Heard, Johnny Depp ile olan olaylı davayı kaybetmesinin ardından Hollywood'u ter ederek; İspanya'nın Madrid kentine taşınmıştı. Eski eşine borçlu olduğu 1 milyon doları sigorta şirketi aracılığıyla ödeyen Heard, şimdilerde iki yaşındaki kızı Oonagh ile sakin bir yaşam sürüyor. Uzun süredir basından uzak bir hayat yaşayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde koltuk değnekleriyle yürümeye çalışırken kameralara yansıdı.

KALÇASINI İNCİTTİ

37 yaşındaki yıldız son olarak koltuk değnekleriyle topallayarak yürürken görüntülendi. Aktris, kızının bebek arabasını iten kardeşi Whitney Henriquez ile birlikte gülümserken ve yerel muhabirlerle konuşurken görüldü. Ünlü isim, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara kasım ayı başında yapılacak olan New York City Maratonu için antrenman yaparken kalçasını incittiğini söyledi. Güzel oyuncunun, yoğun koşu programına ara vermek zorunda kalmasına neden olan sakatlığına rağmen keyfinin yerinde olması dikkat çekti.

Davayı kaybedince İspanyaya taşınmıştı! Koltuk değnekleriyle görüntülendi

Davayı kaybedince İspanyaya taşınmıştı! Koltuk değnekleriyle görüntülendi

Davayı kaybedince İspanyaya taşınmıştı! Koltuk değnekleriyle görüntülendi

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Johnny Depp Amber Heard İspanya Magazin Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title