Haberler

Ceren Hindistan'ın İmam Nikahlı Eşinin, Eski Karısı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Hindistan ile birlikte olan Ümit Aslan'ın Van'daki eski eşi konuştu. Genç kadın, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı" dedi.

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan'ın sevgilisi Ümit Aslan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Aslan'ın Van'da yaşayan Güneş Ç. ile imam nikahı yaptırdığı ve eşiyle kızına maddi yardım yapmadığı iddia edilmişti. Aslan, iddialar karşısında şöyle konuştu:

"BİR BUÇUK YIL ÖNCE BOŞANDIK"

"Bundan 1 buçuk yıl önce boşandık. Kızımın tüm masraflarını karşılıyorum. Bunlar bizi yıpratmak için yapılan haberler Ceren Hanım'la da Mayıs ayında nikah masasına oturacağız."

INSTAGRAM'DA KAPIŞTILAR

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre ise "8 haftalık hamileyim" diyen Ceren Hindistan, imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'ın diğer imam nikahlı eşi Güneş Ç. ile Instagram'dan kapıştı.

Güneş Ç: Ailen olmadığı için zengin adam peşindesin. Özlem Çetinkaya adında imam nikahlı bir karısı daha olduğunu biliyor musun?

Ceren H: Özlem'i biliyorum. Seninle evliyken görüşmüş onunla.

Güneş Ç: Yazıklar olsun.

Ceren H: Ya ben ne yapayım.

Güneş Ç: Bana yaşattıklarını sen de yaşarsın inşallah. "Nikah yapacağım" diye kandırdı beni.

Ceren H: Yok zaten nikah yapmaz, bana da yapmıyor. Ama çocuğuma sahip çıkıyor. Bir farkımız yok.

Güneş Ç: Nasıl güvenip çocuk yaptın?

Ceren H: 8 hafta olmuş. Aldırmamı istemedi.

Güneş Ç: Umarım öyle bir hale gelirsin ki gökteki kuşlar oturup halinize ağlar.

FOTOĞRAFLA MİSİLLEME

Güneş Ç., Ümit Aslan'dan olan kızının fotoğrafını Hindistan'a gönderdi. Hindistan da "8 haftalık hamileyim" diyerek Güneş Ç'ye ultrason kağıtlarını gönderip altına "Aramızdaki fark ne biliyor musun? Sen seni sevmeyen bir adamın peşinde koşuyorsun" yazdı.

"CEREN'E ŞAMPANYA PATLATTI, BİZİ AÇ BIRAKTI"

Oyuncu Ceren Hindistan ile birlikte olan Ümit Aslan'ın Van'daki imam nikahlı eşi konuştu. 2013 yılında Aslan ile bir köy düğünüyle evlendiklerini söyleyen Güneş Aslan, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı" dedi.

Köydeki yöresel düğününden sonra Antalya'ya yerleştiklerini belirten Güneş Aslan birlikte oldukları dönemde eşi Ümit Aslan'ın Ceren Hindistan ile tanışıp görüşmeye başladığını iddia etti. VATAN'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Güneş Aslan şöyle konuştu: "Ümit ile 23 Haziran 2013 tarihinde, yöresel bir düğün ile Van'da evlendik. Düğün sonrası Antalya Konyaaltı'na taşındık. Evliliğimizden 21 Haziran 2014 tarihinde Efrim Mina ismini verdiğimiz bir kızımız oldu. Kızımızı nüfusuna kaydetti. Ancak yaşanan tüm güzellikler Ümit'in Ceren Hindistan ile tanışmasından sonra değişti. İlişkiyi öğrendikten sonra adeta sokağa atıldık. Van'daki baba evime sığındım. Çocuğumu aramıyor bile. Bu nedenle nafaka ve manevi tazminat davası açtım. Ümit, beni ilişkimiz devam ederken aldattı. Sevgilisine şampanya patlatan, Sevgililer Gününde Umre'ye götüren Ümit, benim kredi kartımı iptal etmeyi ihmal etmedi."

DAVA AÇINCA HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Mayıs ayında imam nikahlı eşi Ceren Hindistan'a resmi nikah kıyacağını söyleyen Ümit Aslan'ın doğduğu Van'da oturan Güneş Aslan tarafından dava edildiği ortaya çıktı. Aslan'ın eski imam nikahlı eşi olduğunu belirten Güneş Ç., Aslan'dan olan kızı için nafaka talep etti.

Oyuncu Ceren Hindistan dün sabah sosyal medya hesabından sevgilisi Ümit Aslan ile zafer pozu verip, "Gülüyoruz çünkü yan yanayız" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Instagram Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (94)

Mehmet TiryakiMobil-IOS:

Adamın parası var bakacak gücü var. Dinen caiz nikahını kıymış. Ha hanımların oluru var mı onu bilemem. Çünkü onlarında rızası olması gerek

7
47
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Kürt işte me beklersin amele kırolardan

19
25
yanıtYanıtla
SONER:

EE KIZIM KIRO İŞTE SONRADAN GÖRMÜŞ NE BEKLERSİN

36
8
yanıtYanıtla
van65:

aptal bu kadinlar adam sizi ayakta uyutuyo parasi var diye peşindesnz hiçmi onurunuz yok sizin bide marifet gibi çocugma sahip çikcak diyo o iki kadina sahip çikmayan adam sana mi kucak açacak bide umreye gitmişler bari orayi kirletmeyin kendi pisliğnzle . . .

41
0
yanıtYanıtla
nesibe:

vanlı mı uzak duracaksın hepsi böyle pislik. . .

13
22
yanıtYanıtla
Yuh Ya:

Bu herifin ne iş yaptığını araştırın bu kadar kazanç nerden geliyor.

29
2
yanıtYanıtla
kaan ay:

bu nasıl bir dün ya oldu ya kafası kızan hemen ümreye gitdiyor ve günahlarını afetdirdim sagnıyor ahlaksızlarr

16
14
yanıtYanıtla
yav hehe:

dinimizde var arkadaşlar kimse kızmasın 3 çocuk 3 kadın tekle kimin karnı doymuş zengin kesin biliyordur da işine gelmemiş ondan gündeme haber yapmış sanmıyorum ki bilmemiş. . . . . .

2
27
yanıtYanıtla
!!:

REZİLLER NİKAH KIYMAYAN ADAMA GÜVENEN SALAKLAR

26
2
yanıtYanıtla
adnan ergin:

ümit aslan değerli, saygın bir işadamıdır, lütfen kimseyi tanımadan, durumunu bilmeden yorum yapmıyalım, peşin hükümlü olmayalım, o adam sayesinde yüzlerce insan evine ekmek götürüyor, biraz saygı. . .

1
27
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title