Haberler

Çağla Şikel'e Canlı Yayında Seyircisinden Fırça

Güncelleme:

Eski manken Şikel, programında 'Bu Tarz Benim' yarışmacılarından Özlem'in elenmemesi gerektiğini söyleyince seyircisinden fırça yedi.

Ekranların sevilen programı 'Bu Tarz Benim' programının yarışmacılarından Gizem Güler dün Show Tv'de ekranlara gelen 'Herşey Dahil' programına konuk oldu.

ÇAĞLA'YA FIRÇA ATTI

Hem tarzı hem de konuşmalarıyla sıkça eleştirilen Özlem Özden, sabah programının da konusu oldu. Yarışmacılardan Gizem Güler programda gerçekleşen bir kavgayı anlatırken suçlu olan kişinin Özlem olduğunu söyledi. Daha sonra Herşey Dahil programının sunucusu Çağla Şikel, Özlem'in çok tatlı biri olduğu elenmemesi gerektiğini savununca seyircilerden biri Çağla'ya Özlem'i savunduğu için fırça attı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özlem Özden Show Tv Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

şişko nuri:

başka derdimiz yok ya

44
3
yanıtYanıtla
ali dilmen:

GEÇEKTEN SİZİ TAKDİR EDİYORUM ÇOK ÖNAMLİ BİR HABER VERMİŞİNİZ TÜRKİYENİN EN ÖNEMLİ KONUSUNA DEĞİNDİNİZ BU HABERDEN SONRA BÜTÜN DERTLERİM BİTTİ

6
0
yanıtYanıtla
Bünyamin aydın:

bozuk diksiniyon uyla ali şan denilen kişi bu ülkede proğram yapıp bu halkı eğlendiriyor sa söyleyecek sözüm yoktur. , çok yazık ülkem adına üzülüyorum

5
0
yanıtYanıtla
gereksiz:

haber bulamamışlar

3
2
yanıtYanıtla
TGG:

ISID NERDESİN TÜRKİYEYE GEL HADE YEMİYORMU BENCE GELECEK

0
4
yanıtYanıtla
MEMET CAN:

MAKSAT GAZETEYİ DOLDURUYORLAR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title