Haberler

Çağla Şıkel, aşık olabileceği erkeğin özelliklerini sıraladı

Güncelleme:

Güzel sunucu Çağla Şıkel, katıldığı bir televizyon programında aşık olabileceği erkeğin özelliklerini sıraladı. Şıkel, "Kendi ayaklarının üzerinde durabilen başarılı insana aşık oluyorum. Çalışan üreten ve kendini geliştiren insanı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan " Jülide Ateş'le 40" programının bu haftaki konuğu güzel sunucu Çağla Şıkel oldu. Özel hayatından kariyerine kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Çağla Şıkel, aşık olabileceği erkeği de tarif etti.

"BAŞARILI İNSANA AŞIK OLUYORUM"

Hayatına girecek kişinin "Magazinde görünmeyelim" gibi bir sıkıntısının olmaması gerektiğini söyleyen Şıkel, "Kendi ayaklarının üzerinde durabilen başarılı insana aşık oluyorum. Çok net bir bilgi. Yaptığı işin en iyisini yapan, çalışan üreten ve kendini geliştiren, bilmediği bir konu hakkında yaşına başına bakmadan araştırma yapmaktan utanmayan adamı seviyorum. Dolayısıyla da her şeyi yapabileceğim adam bir gün karşıma çıkarsa, bence o da benim hayatıma girmekten gocunmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jülide Ateş Haberler

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

Bakmadan Geçme

Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Adanaspor satılıyor mu? Adanaspor nereye satılacak? 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda? 22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (16)

ASLI:

BENİM İÇİN DİNLERE İNANMAMASI ÖNEMLİ. DİNLERE İNANAN İNSANLAR BATIL İNANÇLI OLUYOR ONUDA HİÇ SEVMEM. BAŞKADA BİLİM VE TEKNOLOJİYE ÖNEM VEREN MODAYI TAKİP EDEN İLERİ GÖRÜŞLÜ GEZİP TOZMAYIN PARTİ YAPIP EĞLENMEYİ HAYATI YAŞAMAYI SEVMELİ.

2
16
yanıtYanıtla
6.FİLO:

ASLI çoğu yorumunda İslam dinine giydirme yapar gibi yorumlar yapıyorsun sana İslam dini var olan tek dindir inananlar kurtuluşa erer inanmayanlar cehennemin şiddetli azabını ancak gidince ve yaşayınca görürler.

yanıt4
yanıt2
Nurettin:

Show başlasın anlatıcaklarımı iyi dinleyin başka kimse size eğitim vermez böyle bedavaya evet söylediklerinizi anlıyorum hadi bunu bilim çözsün

yanıt0
yanıt1
Utrek:

Eş değil iş ortağı arıyor galiba.

10
2
yanıtYanıtla
HIII:

KADIN DOĞRU SÖLEMİŞ ÜRETMAYAN ÇALIŞMAYAN BİRİYLE KİM EVLENİR. ÇALIŞMAYAN BİRİNİN ZATEN BAŞTA KENDİNE SAYGISI YOKTUR. 200. 000 AYLIK KAZANCI OLAN Bİ KADINDAN BAŞKA NE SÖLENMESİ BEKLENEBİLİRDİ Kİ

10
1
yanıtYanıtla
ali:

70 yaşındayım her tarafı güzel olsa ne yazar senin hayatına girecekleri sen kendine köle edersin tabi kölen olacak çok kişi çıkar merak etme

6
1
yanıtYanıtla
KISACASI:

zengin olana . . .

6
0
yanıtYanıtla
Nuriye Ballı:

Paralı bir " Keriz " Bulursan , Bizede Haber Ver..

5
0
yanıtYanıtla
Neva:

Çalışan ,yemek yapabilen,çocuklara bakabilen,(çocuğa baban ne iş yapıyor dendiğinde aşçı diyecek,)namazında niyazinda,içkisi sigarası olmayan ,(cimriligine katlanilacak artık,)biri.

1
3
yanıtYanıtla
lb:

jülide buna 10 basar

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title