Haberler

Çağatay Ulusoy Tiyatroda Yangın Merdiveninden Kaçtı

Güncelleme:

Derha-Ferhan Şensoy kardeşlerin müzikaline katılan yakışıklı oyuncu, tiyatroyu ön kapıdan terk etmek yerine yangın çıkışını kullanarak terk etmesi ile dikkat çekti.

Şensoy kardeşlerin müzikaline katılan Çağatay Ulusoy, yangın merdiveninden kaçtı.

ÜNLÜ İSİMLER İZLEDİ

Ferhan – Derya Şensoy kardeşlerin kendilerinin kaleme aldığı ve sahnelediği "Pera'daki Hayalet" adlı müzikal tiyatro önceki gün Taksim'deki bir tiyatro sahnesinde hayat buldu. Gösteriyi izlemeye gelenler arasında Derya Şensoy'un sevgilisi Seçkin Özdemir, Ceyhun Yılmaz ve Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimler de vardı.

YANGIN ÇIKIŞINI KULLANDI

Oyun çıkışı elindeki sigarayla görüntülenen Seçkin Özdemir'in kapalı alanda uygulanan sigara yasağını önemsemediği görüldü. Geceye destek vermek amaçlı katılan Çağatay Ulusoy, tiyatroyu basın mensuplarının bulunduğu ön kapıdan terk etmek yerine yangın çıkışını kullanarak terk etmesi dikkat çekti.

ÇAĞATAY'I ORADAN KAÇIRDIK

Derya ve Ferhan Şensoy kardeşler , "Tiyatromuzun altında Bizans Tünelleri var. Çağatay'ı oradan kaçırdık" sözleriyle magazin muhabirlerine espriler yaptılar. Oyun hakkında güzel tepki aldıklarını dile getiren iki güzel oyuncu yaz aylarında Türkiye turnesine çıkmayı düşündüklerini sözlerine eklediler.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Çağatay Ulusoy Ferhan Şensoy Derya Şensoy Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

SevdamobilWeb@haberler.com:

Nerde AFK dakı cagatay,nerde sımdıkı.eskı yakısıklıgından eser yok.yazık etmış kendıne.

4
3
yanıtYanıtla
gs:

bu da moda oldu biri camdan kaçıyor biri bacadan

3
1
yanıtYanıtla
o bir petrolkentli.:

maşallah tu tu tu tu. . .

1
1
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Gercekten Ne Kadar degisti bi kac yil icinde Cok yasli gösteriyor artik.nerde o eski cagatay... keske hic bulasmasaydi su uyusturucuya

1
0
yanıtYanıtla
yaşlanmış:

cagatayın ahı gitmiş vahı kalmış uyuşturucu mahvetmiş yüzünü rtık kımsenın umrunda deıl

1
0
yanıtYanıtla
sevilay:

yaa biz resimlerini görmek istemiyoruz biraz duyarlı olun lütfen . gençlerimiz bu hayatları özenilecek gibi görüp biz de deneyelim nasıl olsa bi şey olmuyo derler diye. oyunculuğunu yapıyo ancak, biz yine de görmek istemiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
hazal gumusmobilWeb@haberler.com:

Bence her gecen gun daha bir yakisiklisin cagtayyyyy

0
0
yanıtYanıtla
Venera:

Çağatay senın uyuşturucu kullandığı haberler ıçın çok üzüldüm gerçekten. senı kıyamam.

0
0
yanıtYanıtla
demet gulmobilWeb@haberler.com:

ben inaniyorum umud ediyorum dua ediyorum haxraniyim onu cok seviyorum allah ona yardim etsin onun elinde akli basinda birisi tutsun herkes hata xapabilir seni seviyorum cagitay yakisiklim

0
0
yanıtYanıtla
adsızmobilWeb@haberler.com:

seni seviyorum çagatayyyyyyyy

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title