Haberler

Burcu Esmersoy Yine İstenmeyen Gelin Olmuş

Güncelleme:

Başar Savur'dan önce nişanlı olduğu Sami Kiresepi'nin ailesinden veto yiyen Burcu'ya ikinci şok! Çiftin, Savur ailesinin itirazı üzerine ayrıldığı ortaya çıktı.

Son günlerde özel hayatıyla gündemde olan Burcu Esmersoy'la ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı Başar Savur'la evliliğin eşiğinden dönen Esmersoy'un istenmeyen gelin olduğu öğrenildi.

BURCU'YU AİLESİ İSTEMEMİŞ

Mermer ticaretinin önde gelen ailelerinden Savur Ailesi'ne gelin gitmek için gün sayan güzel sunucu, ani bir kararla nişanı atmıştı. Sosyetiklerin kulaktan kulağa yaydığı dedikoduya göre; ayrılığın gerekçesi Başar Savur'un ailesinin Burcu Esmersoy'u istememesi.

ARDA'NIN YANINA GİDİNCE TERKEDİLDİ

Deikodulara göre servetleriyle Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Savur Ailesi, oğullarının güzel sunucuyla evlenmesine karşı çıktı. Başar Savur da bu durumu nişanlısına açıklayınca, ikili arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Burcu Esmersoy da yıldız futbolcu Arda Turan'ın yanına Madrid'e gidince; sosyetik nişanlısı tarafından terk edildi.


'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' İSTENMİŞTİ

Bu arada güzel sunucu, 'istenmeyen gelin' durumunu çok değil bundan yaklaşık 2 yıl önce de yaşamıştı. Yine Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin ferdi olan Sami Kiresepi ile ABD'de nişanlanan Burcu Esmersoy, sosyetik aşkının ailesinden veto yemişti. Hatta o dönem Kiresepi Ailesi'nin güzel sunucuya düğünden önce 'evlilik sözleşmesi' yaptırmak istediği de iddialar arasındaydı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Başar Savur Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

herşeyi dobra konuşan adam:

hem aptal hem kokuşmuş kim ister ki seni, :))

21
3
yanıtYanıtla
AY YILDIZMobil-ANDROID:

tüh tüh kızcağız tam yağlı kapı buldum demiş ama hep itilmiş, eee damatlar saf aileler akıllı arkadaş piyasada bunlardan çok var kendini zengin aileye yamiyacak sonra ye kurkum ye damat saf ama aileler akıllı kızım sen git acuna o sana iş, sigorta, öğle yemeği birde akpil verir gecinirsin en azindan rezil olmassin purcuuuu.....

12
4
yanıtYanıtla
.... Mobil-ANDROID:

anna kuzulari ne olacak biraz adam olun askiniza sahip cikin ee baba parasi yiyince boyle oluyormus demek ..

10
4
yanıtYanıtla
Aksakal:

Bunlarda tek kullanimlik mendil gibi, karsilikli koklasmalar, tadina bakmalar olmadi siradaki gelsin muhabbetleri. . sizin ahlakiniz var mi kendinize sorun bakalim. .

11
2
yanıtYanıtla
TiyyipMobil-IOS:

Bunun gibi dıştan bu kadar güzel, orjinal iken içten çirkef, boş, şımarık, erkeği enayi sanan, basit karakter, berbat şiveli bir kadın daha var mi?

9
3
yanıtYanıtla
Burçak:

Ee burcu esmersoyda hakkı zengin adam tercih etmekte nasıl olsa gecekonduda büyüdü. Gözü yükseklerde. .

8
4
yanıtYanıtla
Beyza:

Aynen tamamen para için. . . Türkiyenin ileri gelen zenginlerini bi bırak burcu normal insanlara git belki gerçek aşkı bulursun :)

9
2
yanıtYanıtla
Ayla BaşkurtMobil-IOS:

Yazık güzelim kız şimdi biraz düşün bakalım !,,

5
5
yanıtYanıtla
burju:

burju seni bir spiker olarakda beğenmezdim, sona gittin italyın aygırıyla evlendin falan filan sen yaptığını biliyonmu kendine bi sor,

7
3
yanıtYanıtla
sinemmobilWeb@haberler.com:

Bu sanatcilar hep para onemli degil onemli olan ask sevgi falan filan derler ama hic biriside normal bir vatandasla evlenmezler hepsi zengin isadami pesinde ben olsam zenginlerin yerinde hayatta bu unlulerle evleem zaten nasil midesi aliyor anlamiyorum bunlara ellemeyen kullanmayan yok

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title