Haberler

    Burak Özçivit'in Rusya'da para karşılığı yemek yediği kadınlar Playboy güzeli çıktı

    Güncelleme:

    Burak Özçivit'in Rusya'da para karşılığında bazı hayranlarıyla yemek yemesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun yemek yediği bu isimlerden bazılarının eski Playboy dergisinin kapağında yer alan kişiler olması dikkat çekti.

    Küçük Sırlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Sevda ve Kuruluş Osman dizileriyle yurt dışında büyük hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, Rusya'nın başkenti Moskova'da izdiham yarattı.

    PARA KARŞILIĞI RUS KADINLARLA YEMEK YEDİ

    Oyuncu, para karşılığı bazı Rus hayranlarıyla Rusya'da bir restoranda yemek yedi. Özçivit'in mekandan çıkmasıyla izdiham aldı. Oyuncu, güvenlik önlemlerine rağmen bazı kadın hayranlarının arasında kaldı. Fahriye Evcen'le evli olan ve ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Özçivit'in video'ları sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Burak Özçivit'in Rusya'da Yemek Yediği İsimlerin Kimliği Ortaya Çıktı! Öğrenince Çok Şaşıracaksınız...

    YEMEK YEDİĞİ İSİMLER ORTAYA ÇIKTI

    Özçivit'in para karşılığında yemek yediği isimler ise ortaya çıktı. Bir dönem Playboy dergilerinde kapak olan şu dönemde ise şarkıcılık yapan Olga Buzova, oyuncuyla yemek yiyip sohbet etti.

    Olga Buzova'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise olay oldu. Birbirinden seksi karelerini yayınlayan Buzova, Özçivit'le pozlarını da paylaştı. Buzova, oyuncuyla karelerine, "Fotoğraf çektirmek istedi. Kim olduğunu biliyor musunuz?" diyerek, takipçilerine sordu.

    Normalde ortalama 500 yorum alan Rus güzeli Özçivit'le karesi 20 saatte 10 bine yakın yorum alması dikkat çekti.

    Burak Özçivit'in Rusya'da para karşılığı yemek yediği kadınlar Playboy güzeli çıktı

    PLAYBOY GÜZELİ

    Özçivit'in ikinci yemek yediği isim ise Natalia Rudova Olga Buzova gibi bir dönem Playboy dergisine kapak olan Rudova, şu dönemde ise oyunculuk yapıyor. 4 milyon 400 bin takipçisi olan Rudova, sosyal medyada nefes kesen fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

    Birbirinden seksi kareler yayınlayan Natalia Rudova, Özçivit'le yaptığı selfie'ye, "Kızlar beğeneceksiniz biliyorum. Yakışıklı" diyerek, oyuncuyu etiketledi.

    "FAHRİYE EVCEN GÖRMESİN"

    Sosyal medyada iki Playboy yıldızına bazı sosyal medya kullanıcıları, "Fahriye Evcen bu isimlerle yemek yediğini biliyor mu?", "Fahriye Evcen bu kareleri görmesin" ve "Bu fotoğraflar Burak Özçivit'in başını yakar" gibi yorumlar yapıldı.

    HÜRREM SULTAN KOSTÜMÜ GİYDİ

    Özçivit'in üçüncü yemek yediği isim ise bir dönem 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan'ın giydiği kostümü kullanması dikkat çekti. O dizide Malkoçoğlu'nu oynayan Özçivit, Rus hayranının Osmanlı dönemine ait kostümü giymesi gündem oldu.

    Burak Özçivit'in Rusya'da Yemek Yediği İsimlerin Kimliği Ortaya Çıktı! Öğrenince Çok Şaşıracaksınız...

    Burak Özçivit'in Rusya'da Yemek Yediği İsimlerin Kimliği Ortaya Çıktı! Öğrenince Çok Şaşıracaksınız...

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Fahriye Evcen Burak Özçivit Playboy Rusya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    500

    Yorumlar (11)

    koray hüseyin kılıç:

    bunlarda insan bizim kızlarda insan aradaki 318 farkı bulun

    63
    70
    yanıtYanıtla
    Hamit Gündoğdu:

    Birde kendini Rus erkekleri ile kıyasla sayı saymayı unutursun. Muhtemelen bel çevren 200 cm'dir. Değil sana kızların bakması eşekler bile bakmaz.

    yanıt111
    yanıt22
    ERCAN GÖK:

    Ruslarla para karşılığı otur yemek ye Türkiyede'de Ertuğrul Gazi rolünü canlandır Oynamak önemli değil.Önemli olan o ruhu taşımak

    42
    12
    yanıtYanıtla
    Melih Kılaç:

    Şu kızlardan para alınır mı beee üstüne para verilir

    24
    18
    yanıtYanıtla
    Nurullah Ak:

    Maalesef Osman Gazi gibi bir Hünkarı bu zibidi canlandırıyor

    17
    5
    yanıtYanıtla
    uCube :

    Parasız kaldı ise, Fahri'de bir şey demez alışıklar. ;))

    17
    3
    yanıtYanıtla
    corci:

    hesabı kim ödedi?

    16
    0
    yanıtYanıtla
    Suursuz Pokemon:

    Vardir bir bildigi. Rahat birakin delikanliyi.

    6
    3
    yanıtYanıtla
    WAN LEE:

    Burak Özçivit ülkemizi çok iyi temsil ediyor

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Ahmet Gündoğdu:

    insanlar bu kadarmı rezıl olur..

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title